Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir kulüplerinden Atatürk Stadı dayanışması

İzmir kulüplerinden Atatürk Stadı dayanışması

İZMİR'in PTT 1'inci Lig'deki temsilcileri Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka, zemin yenileme çalışmaları süren Atatürk Stadı'nda ilk 4 hafta maç oynamama kararı aldı.

  • Ege Postası
  • 23.07.2015 - 15:56
Üç kulübün yöneticileri bugün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'yu ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgi aldı. Görüşme sonrası bir açıklama yapan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Çalışmalar nedeniyle Atatürk Stadı ligin ilk iki maçına yetişmeyecek. Ancak biz kulüpler olarak zeminin iyice oturması için iki hafta daha stadı kullanmayacağız. Bu periyotta çevre illerdeki statlardan yararlanacağız" dedi. 

Atatürk Stadı'nı eylül ayının ikinci yarısından itibaren kullanabileceklerini dile getiren Başkan Özkan, kapalı tribün çatısının da bitmek üzere olduğu bilgisini aktardı. Göztepe İdari CEO'su Kerem Ertan da üç takımın kullanacağı Atatürk Stadı'nın modern bir yapıya kavuşmak üzere olduğunu belirterek, "Stadın içi ve soyunma odaları mükemmele yakın olarak yenilenmiş. Bu stadı korumak da bizim görevimiz" şeklinde konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.