Dolar 32,4643
%-0.07
Euro 34,8355
%-0.39
Altın 2.446,990
%0.44
Bist-100 9.878,00
%1.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'e sağanak uyarısı

İzmir'e sağanak uyarısı

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, İzmir ve İstanbul başta olmak üzere yurdun pek çok bölgesinde akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji'den kritik uyarı

  • Ege Postası
  • 10.02.2016 - 13:12
Yapılan son değerlendirmelere göre, bu akşamdan itibaren İzmir ve çevresi yağışlı havanın etkisi altına girecek. 

Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine doğru Kıyı Ege, gece saatlerinden itibaren bölge geneli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olarak geçecek. Hava sıcaklığı 1-2 derece artacak.


Perşembe günü için de sağanak uyarısı yapan yetkililer, Ege için fırtına beklendiğini de bildirdi. Buna göre, lodosun kıyı Ege'de yer yer fırtına şeklinde (60-90 km/s) esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.  

TAM FIRTINA
Ege Denizi'nde lodosun tam fırtınaya (70-95 km/sa) dönüşmesinden dolayı denizcilik faaliyetinde bulunanların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı. Bölge genelinde öğle saaatlerinden itibaren lodosun fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek uUlaşımda aksama, çatı ve bacaların uçması,ağaç ve direklerin devrilmesi,baca gazı zehirlenmesi vb.gibi) olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi. 


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.