Dolar 32,2643
%0.07
Euro 34,7725
%0.28
Altın 2.396,810
%0.15
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'deki modacılara dernek çatısı

İzmir'deki modacılara dernek çatısı

İZMİR'de faaliyet gösteren modacılar, tekstilciler ve tekstil çalışanları, Moda Gelişim Derneği'ni kurarak, aynı çatı altında biraraya geldi.

  • Ege Postası
  • 30.09.2014 - 10:51
İzmir'in moda ve tekstil sektörü alanında öncelikle Türkiye'de, daha sonra da uluslararası platformlarda hak ettiği yeri alabilmesi için çalışacak olan derneğin merkezi İzmir-Çankaya'da bulunuyor. Moda Gelişim Derneği'nin Kurucu Başkanlığını Ersin Duman yaparken yönetim kurulunda; Özgül Yücel Yardımcı, Zeki Kocabıyık, Işık Alpak, Melis Ersan, Ahmet Korkmaz, Sinan Karabulut, Umut Ulusoy, Ali İlaslan, Esra Ökmen, Emrah Ulusoy, Öykü Köyağasıoğlu, Vahide Şeker, Emre Biçer, Ahmet Ünlü, Nigar Topal ve Elvan Ünlü yer alıyor.

Derneğin amaçlarıyla ilgili bilgi veren Moda Gelişim Derneği Başkan Yardımcısı Zeki Kocabıyık, tekstil ve moda iş kollarının birbirinden bağımsız olarak düşünülemeyeceğini, sektör çalışanlarının da bu iş kollarının önemli bir bileşeni olduğunu söyleyerek, “Hem sektör çalışanlarımızın haklarını korumak, hem de profesyonel iş yaşamı içerisinde yer alarak istihdam sağlayan firmalarımızın uluslararası piyasalarda rekabet edebilirliğini artırmayı hedefliyoruz. Bu konuda geliştirdiğimiz projeleri önümüzdeki dönemde kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.