Dolar 32,1842
%-0.07
Euro 34,7054
%-0.44
Altın 2.436,190
%-0.34
Bist-100 10.219,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de ses getirecek sosyal sorumluluk projesi!

İzmir'de ses getirecek sosyal sorumluluk projesi!

İzmir’de uzun yıllardır siyaset ve müzikle ilgilenen, sosyal sorumluluk projeleriyle ses getiren müzik eğitmeni Muharrem Dayanç, şiddet gören kadınları Müziğe Sığın projesiyle aynı sahnede buluşturacak. Oluşturulacak koro da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İzmir Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli gibi isimlerde yer alacak. Şiddet gören kadınlar müzikle hayata bağlanacak

  • Ege Postası
  • 13.08.2015 - 13:54
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’de uzun yıllardır siyaset ve müzikle ilgilenen  müzik eğitmeni Muharrem Dayanç, Türkiye’de örnek olacak ve ses getirecek bir konser projesine imza atacak. Lösemi tedavisi gören çocuklar, engelli çocuklar ve ıslahevinde kalan çocuklar için yaptığı müzik projeleriyle alkış alan Dayanç Türkiye’nin kanayan yarasına parmak basacak ve İzmir’de şiddete uğramış kadınları ‘Müziğe Sığın’ projesiyle bir araya getirecek. Her ilçede kadın kanaat önderleri ve belediyelerle iletişime geçen Dayanç, şiddete uğramış 50 kadını aynı sahnede buluşturup yaralarını saracak.

KORO DA ÖNEMLİ İSİMLER OLACAK
Şiddet gören kadınlardan oluşacak koroya İzmir’den bir çok önemli kadında destek verecek ve koroda yer alacak. Koroda yer alması kesinleşen kadınlar arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli var.

MÜZİKLE SOSYAL YAŞAMIN İÇİNDE TUTACAĞIZ
Toplumun dezavantajlı kesimlerini müzikle hayata bağlamayı amaçladıklarını ifade eden Dayanç, “İzmir’de  şiddete uğramış 50 kadını, psikologlar aracılığıyla bulacağız. Proje çerçevesinde her ilçede kadın kanaat önderleriyle toplantı yapıyorum. Belediye başkanlarıyla bir araya geldim. Bu kadınları müzikle sosyal yaşamın içinde tutacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Hanım’la projeye destek veren  İzmir Kent Konseyi Koordinatörü Gülgün Tosun aracılığıyla konuştuk. Koroda  Türkegül Hanım da yer alacak” dedi.

Dayanç önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısıyla proje hakkında geniş çaplı bilgilendirme yapacak. Konser çalışmaları ise önümüzdeki ay başlayacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.