Dolar 32,2269
%0.08
Euro 35,0635
%0.16
Altın 2.503,620
%0.12
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de hırsızlık zanlısı tutuklandı

İzmir'de hırsızlık zanlısı tutuklandı

İzmir'in Urla ilçesinde hırsızlık iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı. Öte yandan Torbalı ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 30.11.2017 - 15:11

Alınan bilgiye göre, Rüstem Mahallesi TOKİ konutları bahçesinde şüpheli kişinin motosiklet çalmaya çalıştığı ihbarını değerlendiren polis ekipleri, Engin H'yi (23) gözaltına aldı.

Bir evden 10 çeyrek altın, 2 altın bilezik ve 1 altın kolye çalınması olayının da faili olduğu belirlenen zanlının alkollü araç kullanmak, uyuşturucu madde bulundurmak suçundan sabıkasının olduğu tespit edildi.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, zanlının 35 ULT 38 plakalı motosikleti çaldığını belirledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Engin H. çıkarıldığı mahkemece, "uyuşturucu madde kullanmak, evden hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı" suçlarından tutuklandı. (AA)

Torbalı'da uyuşturucu operasyonu

İzmir'in Torbalı ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda 21 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, ruhsatsız av tüfeği ile bu tüfeğe ait 132 fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.