Dolar 32,2025
%0
Euro 35,1242
%0.34
Altın 2.523,180
%0.9
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de trafik kazaları dört can aldı

İzmir'de trafik kazaları dört can aldı

Seferihisar ilçesine mandalina yüklemeye gelen iki yabancı plakalı tırın çarpışması sonucu bir kişi öldü. İzmir'in Karabağlar ilçesinde, yolun karşısına geçmek isteyen bir kişi hafif ticari aracın çarpması sonucu öldü. İzmir'in Çeşme ilçesinde de devrilen forkliftin altında kalan operatör 42 yaşındaki Nuri Bilkiç, hayatını kaybetti.  Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği öğrencisi 19 yaşındaki genç, kullandığı motosikletin devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi. İzmir yolları kan gölü

  • Ege Postası
  • 30.11.2017 - 08:39

İzmir'in Seferihisar ilçesinde Makedonya uyruklu sürücülerin kullandığı iki tırın çarpışması sonucu bir kişi öldü.

Mandalina yüklemek üzere Tepecik Mahallesi'ndeki tarım işletmesine gelen Glitor Kostov'un yönetimindeki yabancı plakalı tırla aynı taşımacılık şirketine ait Enes Lichina'nın kullandığı tır çarpıştı.

Araçta sıkışan sürücülerden Lichina, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Kaza anı ise işletmenin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

HAFİF TİCARİ ARAÇ YAYAYA ÇARPTI

Karabağlar'daki kaza ise dün gece Yeşillik Caddesi'ndeki Kaymakkuyu Camii yakınlarında meydana geldi. Yolun karşı tarafına geçmeye çalışan bir erkeğe, Karabağlar'dan Konak yönüne giden S.I. yönetimindeki 45 SC 0245 plakalı hafif ticari araç çarptı. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde yayanın öldüğü belirlendi. Sürücü S.I., polis ekiplerince gözaltına alınırken, ölen kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

DEVRİLEN FORKLİFTİN ALTINDA ÖLDÜ

İzmir'in Çeşme ilçesinde de devrilen forkliftin altında kalan operatör 42 yaşındaki Nuri Bilkiç, hayatını kaybetti. 

Kaza, saat 17.30 sıralarında Ardıç Mahallesi 5424 Sokak'ta meydana geldi. Özel bir şirkette çalışan Nuri Bilkiç yönetimindeki forklift, manevra sırasında devrildi. Forkliftin altında kalan Bilkiç'in sol bacağı koptu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarılan Nuri Bilkiç, ambulansla Çeşme Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Aşırı kan kaybeden Bilkiç, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ KAZA KURBANI

İzmir’in Buca ilçesinde, Dokuz Eylül Üniversitesi yerleşkesi içinde kullandığı motosikletin direksiyon kontrolünü yitirerek yola düşen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ozan Güney Diker, kaldırıldığı hastanede öldü. 

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Ozan Güney Diker, üniversite yerleşkesi içinde motosikletiyle seyir halindeyken kontrolü yitirdi. Savrulan motosikletten yola düşen Diker, ağır yaralandı. Kazayı gören öğrenciler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Diker, ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Diker, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz öğrencinin ölüm haberini alan yakınları ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Ozan Güney Diker’in cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Öte yandan görgü tanıkları kazanın yokuş aşağıya inen motosikletin virajı alamadığı için devrilmesiyle meydana geldiğini iddia etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

İzmir'in Buca ilçesinde, Dokuz Eylül Üniversitesi yerleşkesi içinde motosiklet kazasında yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Ozan Güney Diker, gözyaşları arasında toprağa verildi. Diker için Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde ikindide cenaze namazı kılındı. Cenazeye baba Oktay Diker, anne Halide Diker, kardeşi Efe Diker, yakınları, üniversiteden ve üyesi olduğu Anatolia Solders motosiklet kulübünden arkadaşları katıldı. Diker'in tabutuna motosikletçi yeleği koyulurken, arkadaşları da tabutunun başında bekledi. Anatolia Solders motosiklet kulübü üyesi Uğur Sadioğlu, şöyle dedi:

"18 yaşında gencecik bir arkadaşımızı talihsiz bir kazada kaybettik. Hepimiz gözyaşı döküyoruz. O çok gençti, keşke onun yerine biz gitseydik. Çok delikanlı bir çocuktu. İnsan olarak iyi bir çocuktu, karakterli ve olgun bir çocuktu. Çok üzgünüz."

Kulüp üyelerinden Bülent Sever ise, "Anatolia Solders ailesinin iyi bir parçasıydı, üzgünüz" diye konuştu. Ozan Güney Diker, cenaze namazının ardından motosikletli arkadaşlarının korteji eşliğinde götürüldüğü Doğançay Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.