Dolar 32,2120
%0.03
Euro 35,0289
%0.06
Altın 2.509,750
%0.36
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de grev başladı: Ulaşım ağır aksak

İzmir'de grev başladı: Ulaşım ağır aksak

KESK'in grevine DİSK'ten gelen destek İzmir'de toplu ulaşımı vurdu. Türk-İş'e bağlı Belediye-İş sendikasının örgütlü olduğu İZULAŞ ve ESHOT işçileri iş başı yaparken, DİSK'e bağlı GEnel-İş sendikasının örgütlü olduğu İZELMAN şoförleri kontak kapattı

  • Ege Postası
  • 05.06.2013 - 09:20
EGEPOSTASI/ HABER SERVİSİ- Gezi Parkı gösterileriyle başlayan ve ülke geneline yayılan olaylarda AK Parti Hükümeti’ni uyarmak amacıyla İzmir’de DİSK, KESK, TMMOB ve TTB’nin ortak kararıyla yarın tüm kamu kurumları ve belediyelerde genel grev yapıyor. Toplu ulaşımda da belediye otobüs şoförleri de bugühn saat 12.30’a kadar eylem nedeniyle sefere çıkmama kararını uygulamaya başladı.

DİSK ÇALIŞMIYOR, TÜRK-İŞ SAHADA

DİSK- KESK- TMMOB- TTB’nin ortaklaşa almış olduğu kararla yapılacak genel grev kapsamında İzmir’de toplu ulaşım seferlerindeki eylem sendikalar arası ikilik yarattı. TÜRK-İŞ’e bağlı Belediye- İş Sendikası’nın örgütlü olduğu İZULAŞ ve ESHOT kadrolu şoförleri sefere çıkarken DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikasında örgütlü İZELMAN’ın ESHOT bünyesinde çalışan şoförleri iş bıraktı. Sabah saatlerinden itibaren aksayan seferler yüzünden İzmirliler otobüs duraklarında büyük kalabalıklar oluşturdu. İZBAN ve vapur seferleri ise aksamadan devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.