Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de İnce ve Yüksel'den gizli buluşma

İzmir'de İnce ve Yüksel'den gizli buluşma

CHP'de gizli bir görüşme gerçekleşti. Bir önceki kurultayda Genel Başkanlığa talip olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İzmir'e gelerek İl Başkanı Alaattin Yüksel'le yemek yedi. İnce'nin genel başkanlık için isminin uzun süredir dillendirilmesi, Yüksel-İnce buluşmasını manidar kıldı. Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre, ikilinin görüşmesinde masada olağanüstü kurultay vardı. İzmir'de gizli buluşma

  • Ege Postası
  • 05.02.2016 - 15:17
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP'de çarşamba  günü İzmir'de gizli bir buluşma gerçekleşti. Bir önceki kurultayda Genel Başkanlığa talip olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce İzmir'e geldi.

ARABASIYLA İL BİNASINA BIRAKTI
İnce, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'le bir araya gelerek yemek yedi. Yemek sonrası İnce'nin arabasıyla Yüksel'i il binasına bıraktığı görüldü.

MANİDAR BULUŞMA
İnce'nin genel başkanlık için isminin uzun süredir dillendirilmesi, Yüksel-İnce buluşmasını manidar kıldı. Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre, ikilinin geride kalan kurultay ve parti içinde önümüzdeki süreçte dillendirilen olağanüstü kurultay ile ilgili görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi. İnce'nin destek için nabız yokladığı, Yüksel'in de 2019 için Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirleme şartını masaya koyduğu öne sürüldü.

İNCE YEMEĞİ DOĞRULADI
Yüksel'le yemek yediğini doğrulayan İnce, “İzmir'e geldim ve il başkanımızla yemek yedik. Sohbet ettik. Daha sonra kentten ayrıldım” dedi.

İnce, süreçte seçimli olağanüstü kurultay için imza çalışması başlatmış ancak başarıya ulaşamamıştı. İnce, CHP'nin son olağan kurultayında genel başkanlığa aday olmamış, süreci izlemeyi tercih etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.