Dolar 32,2247
%0.14
Euro 34,9384
%0.27
Altın 2.418,500
%0.36
Bist-100 10.677,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir basını yasta

İzmir basını yasta

Usta gazeteci Nizamettin Bedir bir süredir amansız hastalığa karşı mücadele veriyordu. Bedir'in cenazesi bugün Yeşilyurt Çiftlik camiinden kaldırılacak

  • Ege Postası
  • 28.04.2013 - 10:46
İZMİR- İzmir basininin emektar isimlerinden Nizamettin Bedir yakalandığı amansız hastalığa karşı verdiği mücadelede daha fazla dayanamadı. Son nefesini veren usta gazetecinin cenazesi bugün ikindi namazının ardından  Yesilyurt Ciftlik Camiinden kaldirilacak. Uzun yıllar polis ve sağlık muhabirliği yapan Nizamettin Bedir İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesiydi.

NİZOMUZU KAYBETTİK


Narlıdere Belediyesi eski Basın Danışmanı Nizamettin Bedir, büyük uğraş verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Akciğer Kanseri tedavisi gören Narlıdere Belediyesinin emekli basın danışmanı Nizamettin Bedir, Yeşilyurt devlet hastanesinde yaşamını yitirdi.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “kardeşim, arkadaşım, şahsıma ve belediyemize büyük emekleri olan Nizamettin Bedir’i kaybetmenin derin üzüntüsündeyiz. 2 yıldır yaşama tutunmaya çalışan Nizamettin Kardeşim, maalesef artık aramızda yok. Emekleri için, dostluğu için, belediyemize ve hatta bana kattıkları için ona teşekkür ediyorum.  Eşine ve kızına, Ailesine ve sevenlerine başsağlığı, Nizo’muza Allahtan Rahmet diliyorum” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.