Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“İzmir’i Seviyoruz EXPO’yu İstiyoruz”

“İzmir’i Seviyoruz EXPO’yu İstiyoruz”

Daha iyi bir dünya için yeni yollar, herkes için sağlık temasıyla küresel çapta bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanan İzmir’de; toplumun farklı kesimlerine yönelik etkinlikler düzenleniyor.

  • Ege Postası
  • 28.04.2013 - 10:16
İZMİR-  Gündoğdu meydanında düzenlenen Karaoke etkinliğine üniversite öğrencileri büyük ilgi gösterdi.“İzmir’i Seviyoruz EXPO’yu İstiyoruz” sloganlarının atıldığı organizasyonakentteki yabancı uyruklu üniversite öğrencileri de EXPO 2020 İzmir bayraklarıyla renklendirdiler.

Karaoke partisine Yaşar Üniversitesi RektörüProf.Dr.Murat Barkan’da öğrencileriyle birlikte katıldı. Etkinlikte konuşan EXPO 2020 İzmir Genel Sekreteri Doç.Dr. Ergüder Can, amaçlarının EXPO adaylık sürecine toplumun bütün kesimlerini dahil etmek olduğunu belirterek şunları söyledi “ sivil toplum örgütlerimiz, üniversitelerimiz, meslek odalarımız, iş adamlarımız, sanatçılarımız,yazan, çizen, üreten kentlilik bilinci, sahiplenme duygusu olan her vatandaşımızın desteğini alıyoruz. Bu ilgi bizi daha çok motive ediyor. Bu çalışmalarımızın her aşamasında gençlerimize, üniversite öğrencilerinin katkısına ihtiyacımız var. 2020 EXPO’sunu kazandığımızda asıl ev sahipliği onlar yapacak. Ziyaretçilerimize gençlerimiz, gönüllülerimiz, rehberlik edecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına Uluslararası düzeyde ev sahipliği yaptık” şeklinde konuştu.
Profesyonel Dj eşliğinde gerçekleşen etkinlikte viral film çekimleri de yapıldı. Çekimler sosyal medyada yayınlanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.