Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstişareyi beklemedi,adaylığını açıkladı

İstişareyi beklemedi,adaylığını açıkladı

İş Adamı Metin Akçay, yaptığı basın toplantısında resmen AK Parti Bornova İlçe Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

  • Ege Postası
  • 20.11.2014 - 13:46
İzmirli işadamlarından Metin Akçay, Tuğba Restoran’da düzenlediği basın toplantısında AK Parti Bornova İlçe Başkan Adayı olduğunu resmen açıkladı. Akçay, kendisine gelen yoğun istek üzerine aday olduğunu vurguladı. 

Sözlerine AK Parti’nin Türkiye için yaptığı hizmetlerin devrim niteliğinde olduğunu, yapılan  hizmetlerin Bornova’ya da kazandırılması gerektiğini söyleyerek başlayan Akçay "AK Parti’nin bugüne kadar ülkemize yapmış olduğu devrim niteliğindeki hizmetleri, Bornova ilçemize daha fazla kazandıracağız. Halkımızın bu hizmetlerden daha fazla yararlanabilmesi için yönetim kurulu üyelerim, kadın kolları- gençlik kolları ve mahalle başkanları, kısacası partimizin bütün idari kadrosundaki arkadaşlarımızla beraber bir bütün olarak çalışacağımıza ve başarılı olacağımıza inandığımız için, parti üyelerimizden ve kamuoyundan gelen yoğun istek üzerine ilçe başkan adayı olmaya karar verdim’’ vurgusunu yaptı.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖNEMLİ
Parti içi birlik ve beraberliğin kendisi için önemli olduğunu dile getiren Metin Akçay ‘’ AK Parti İzmir İl yönetimimizin, gelen merkezimizin vereceği bütün kararlara kesinlikle uyacağımı beyan ediyorum. Partimizin birlik ve beraberliği benim için her şeyden önemlidir’’ dedi.

HEDEFİMİZ BİRİNCİ PARTİ OLMAK
Sözlerine devam eden Akçay ‘’AK Partimizi Bornova’da ve İzmir’de birinci parti yapmak için gece gündüz demeden, kapı kapı gezerek, partimizin görüş ve düşüncelerini daha iyi anlatacağız. Bu konuda 25 yıldır siyasetin içinde olan, gençlik kolu başkanlıkları, ilçe ve il yönetim kurulu üyelikleri yapmış birisi olarak edindiğim tecrübelerle bu hedeflerimize ulaşacağımıza olan inancım tamdır’’ diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.