Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İngiliz sosyal medya yazarları İzmir'e hayran kaldı

İngiliz sosyal medya yazarları İzmir'e hayran kaldı

İZMİR Kalkınma Ajansı (İZKA), kentin tanıtımına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, Londra Kültür Tanıtma Müşavirliği işbirliğiyle İngiltere'den gelen gazeteci heyetini ağırladı. Heyet, 4 gün boyunca İzmir merkezini ve ilçelerini ziyaret ederek İzmir'i tüm yönleriyle tanıma fırsatı buldu.

  • Ege Postası
  • 06.07.2015 - 12:58
Travel Weekly, Irish Post gazetesi temsilcileri ile İngiltere'nin önde gelen sosyal medya yazarlarından Tun Chang, Rosella Degori ve Hannah Gale'den oluşan heyet, programlarının ilk gününe Torbalı'da yer alan Key Müzesi'ni ziyaret ederek başladı. Aynı gün, Meryemana, Şirince, Efes Antik Kenti ve Efes Müzesi ziyaretlerini gerçekleştiren ekip 4 günlük seyahatleri boyunca Bergama, Foça, Alaçatı, Çeşme, İzmir Agora ve Kemeraltı Çarşısı'nı da ziyaret etti. İngiliz gazeteci ve sosyal medya yazarları, ziyaretleri boyunca izlenimlerine ait fotoğrafları ve gezdikleri yerlere ilişkin düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

İzmir'in köklü geçmişi, zengin coğrafyası ve altyapısıyla yabancı turistlerin ilgisini çeken bir destinasyon olduğunu kaydeden İZKA Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban, "Kentin turizmde hak ettiği noktaya ulaşması için tanıtım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İngiltere'den gelen basın heyetini İzmir'de ağırlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gerek basılı gerekse dijital medya kanallarında şehrimizle ilgili oluşacak imaj çok önemli, çünkü onların yazdıkları ve paylaştıklarıyla toplumda bir algı oluşuyor. Bu çalışmaların sonucunda önümüzdeki dönemde İzmir'e daha fazla sayıda İngiliz turist gelmesini amaçlıyoruz. İzmir, binlerce yıllık tarihi ve zengin coğrafyasının yanı sıra; sıcakkanlı insanları ve yöresel lezzetleriyle, gelecek olan turistlere farklı bir deneyim yaşatacaktır" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.