Dolar 32,2556
%0.05
Euro 34,7611
%-0.03
Altın 2.410,490
%0.05
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlk yeminleri Ege-Koop Danışma Kurulu'nda

İlk yeminleri Ege-Koop Danışma Kurulu'nda

Ülkemizin tanınmış bilim, sanat, ekonomi ve basın camiasından oluşan Ege-Koop Danışma Kurulu üyelerimizden AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ve CHP İzmir Milletvekili Prof.Dr.Kamil Okyay Sındır’ın katılımıyla yapıldı.

  • Ege Postası
  • 25.11.2015 - 13:17
İZMİR - Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı Prof.Dr.Hüsnü Erkan, yerel ve merkezi yönetimlerde kenti temsil eden isimleri bir araya getiren tek adres konumundaki Ege-Koop Danışma Kurulu’nun, ülke ve kent sorunlarına ilişkin tespit ve analizlere yer verdiği bildiri ve deklarasyonlarla karar merci makamlara rehber olduğunu hatırlattı. Erkan, “Önemli tartışmalar ve değerlendirmelerimizi, halka açık seminer ve panellerle kamuoyuyla paylaşıyoruz. Kurul üyeleri olarak gerek ülke sorunları gerekse de İzmir ile ilgili önemli çalışmalar yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İçimizden çıkan her 2 milletvekilimizin, hem İzmir’imize hem de ülkemize önemli hizmetleri yapacaklarına yürekten inanıyoruz. Her zaman kendilerine her türlü katkıyı vereceğimiz konusunda bir kuşkuları olmasın” dedi.

KALKAN: GURUR DUYUYORUM

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, üyesi bulunmaktan büyük onur duyduğunu belirttiği Ege-Koop Danışma Kurulu’nun toplantılarında yer almayı sürdüreceğini söyledi. Kalkan, “Öneriler dile getiren denetleyici bir konumdan; dinleyen bir göreve gelmek heyecan verici. Aslında biz ilk yemini burada sizin huzurunuzda ediyoruz. Halkımızın verdiği yetkiden gurur duyuyorum” diye konuştu.


    
SINDIR: KÖPRÜ OLACAĞIZ

CHP İzmir Milletvekili Kamil Sındır ise, kitlesel panel organizasyonları ve ülke-kent sorunlarına yönelik görüş zenginliğiyle, bireysel birikimleri bu kent için harmanlayan Ege-Koop Danışma Kurulu çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Sındır, toplantılarında bulunmayı bir görev saydığı kurulun görüşleri ile Ankara arasında bir köprü olacaklarını anlattı.

ASLAN: YENİ DÖNEMDE YERELE ODAKLANACAĞIZ

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, stratejik düşünce merkezi konumundaki kurulun TBMM’deki temsilcileri Sındır ve Kalkan’a yasama çalışmalarında başarılar diledi. Aslan, şöyle konuştu: “Ege-Koop Danışma Kurulu, birbirinden değerli isimlerini kent ve ülke yönetiminde görmenin haklı onurunu yaşıyor. Bu kurul, yine belediye başkanları, milletvekilleri, bakanlar çıkaracak. Halkın temsilcilerinin kent için atılacak her adımda parti gözetmeksizin bir olacaklarına ve ortak davranacaklarına inancım tam.  Ege-Koop Danışma Kurulu olarak, yeni dönemde, yerel ölçekli sorunları öne çıkaracak ve çözümler önererek, yeni projeleri kamuoyuyla paylaşacağız. Kırsal kalkınmadan ulaşıma, bölge ekonomisinden yerel yönetim gündemlerine pek çok başlığı irdeleyeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.