Dolar 32,5163
%0.09
Euro 34,9135
%-0.17
Altın 2.438,760
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Hasan Arslan okulları gezdi

Başkan Hasan Arslan okulları gezdi

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki okulları gezerek öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı, hediyeler dağıttı.

  • Ege Postası
  • 25.11.2015 - 10:32
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’de görev yapan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.  İlçedeki 6 okula giden Başkan Hasan Arslan’ı öğretmenler büyük memnuniyetle karşıladı. Başkan Arslan’a eşi Ergül Arslan, meclis üyeleri Meltem Ergün ve Hüseyin Gündüz ile Başkan Yardımcısı Sevil Boran da eşlik etti. Sırasıyla Akış Öğütçü ve Egekent İlkokulları, Gülen Kora Ortaokulu, Ahmet Adnan Saygun, İMKB ve Yıldız Tınas Liselerine giderek öğretmenlere şal ve kravattan oluşan hediyeler veren Başkan Arslan gidemediği okullara ise başkan yardımcılarını göndererek öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Okulların taleplerini yerine getirecek
Hem okulları ziyaret eden hem de okul yöneticilerinden okullar ile ilgili talepleri not alarak çözüme kavuşturulması sözü veren Başkan Arslan eğitime yapılan her katkıyı önemsediklerini söyledi. Öğretmenliğin zor ama bir o kadar da kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Arslan, ziyaret sırasında öğretmenlerle bol bol sohbet etme fırsatı da buldu.

Öğretmenlere yürekten teşekkür
Öğretmenlerle yaptığı konuşmalarda Başkan Arslan, yeni neslin şekillenmesinde en büyük görevin öğretmenlere düştüğünü söyledi. Ülkemizde zor koşullar altında çalışan öğretmenleri yürekten kutladığını belirten Başkan Arslan, “İlçemizde görev yapan bin 300 civarında kadın 600 de erkek öğretmen bulunuyor. Çok büyük sorumlulukları var. Öğretmenlerimiz bizim baş tacımız. Onlar için ne yapsak azdır. Onları sadece böyle günlerde hatırlamamalıyız. Başta beni yetiştiren öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü yürekten kutluyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.