Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlk kitaba, ilk imza günü İzmir'de

İlk kitaba, ilk imza günü İzmir'de

İstanbul Beyoğlu'nun 1955 yılındaki durumunun anlatıldığı 'Kapının Ardındaki Ben' adlı ilk kitabını okurla buluşturan yazar Güneş Altunkaş, ilk imza gününde okurlarıyla 24'üncü TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'nda biraraya geldi. Okurlarının ilgisi karşısında mutlu olan Güneş Altunkaş, onlarla kitabı üzerine sohbet etti, ayrıca fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

  • Ege Postası
  • 08.04.2019 - 16:55

Üniversite eğitiminden sonra spikerlikle başlayan habercilik hayatının yanı sıra birçok reklam filminde seslendirme dublajı, genel sanat yönetmenliği görevleri yapan, ulusal yazılı basında yaşama dair yazıları ve röportajları yayımlanan Güneş Altunkaş,  kısa süre önce de 'Kapının Ardındaki Ben' romanını kaleme aldı.

Nemesis Kitap etiketiyle yayımlanan ilk kitabının yine ilk imza günü için yazar Güneş Altunkaş, 24'üncü TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'na katıldı. Okurlarının ilgisi karşısında mutlu olan Güneş Altunkaş, onlarla kitabı üzerine sohbet etti, ayrıca fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. Güneş Altunkaş, "İlk imza günümün İzmir'de olması benim için çok mutluluk vericiydi. Kapının Ardındaki Ben'e uğur getireceğine inanıyorum" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.