Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Antalya Kalkan’da tatil ve gezi bir arada!

Antalya Kalkan’da tatil ve gezi bir arada!

Tatil listelerinin en üst kısmında yer alan Antalya, özellikle de küçük tatil beldeleri ile göz doldurmaktadır. Bu beldelerin başında ise Kalkan gelmektedir.

  • Ege Postası
  • 08.04.2019 - 11:50

Kalkan, küçük ama bir o kadar sevimli bir tatil beldesi olmakla birlikte, her geçen gün gelişen bir yapıya da sahiptir. Hal böyle olunca da hem turistler hem de yerliler tarafından sıkça tercih edilen bölge haline gelmiştir. Konaklamak için Kalkan kiralık villa seçenekleri ve otelleri bulabilmek mümkün ancak Kalkan Kaş’da tatil yapmayı düşünüyorsanız evinizdeymiş gibi bir tatil yapmanızı öneriyoruz. Kalabalık aileler için oldukça ekonomik olan Kaş kiralık villa seçenekleri, otellere nazaran daha çok tercih edilmelidir. Peki, Kalkan beldesine giden turistler nereleri gezmeli'

Doğal Güzelliklerden Oluşan Antik Kentler

Tatil beldeleri arasında neredeyse en fazla sayıda antik kente sahip olan yerlerden bir tanesi Kalkan’dır. Eğer ki geniş zamanlı bir tatil planınız varsa burada yer alan tüm antik kentleri gezmenizi tavsiye ederiz. Fakat çok fazla vaktim yok diyenlerdenseniz, az sayıda bile olsa birkaçını görmeden buradan gitmemelisiniz. Antiphellos Antik Kenti tam olarak Kaş merkezde yer almaktadır. Xanthos Antik Kenti ise Kınık köyünde bulunur. Bu köy Kalkan ve Fethiye arasında yol üzerinde bulunan bir köydür. Aynı zamanda bu yol üzerinde Simena Antik Kenti ile beraber Patara Antik Kenti de yer almaktadır. Son olarak ise Myra Antik Kenti Demre de bulunmaktadır.

Olmazsa Olmaz Akdeniz Plajları

Tatilin neredeyse büyük çoğunluğu plajlarda geçer. Hal böyle olunca da plajların güzelliği büyük bir önem ifade eder. Kalkan tam olarak nefes kesen bir denize sahiptir. O kadar keyif verir ki, deniz ve kumdan ayrılmak hiç istemezsiniz. Kalkan deyince akıllara ilk olarak Kaputaş Plajı gelmektedir. Bu plaj en çok tercih edilen ünlü plajlar arasında yer almaktadır. Büyük Çalı plajı ise tam olarak Kaş merkezde bulunur ve bu plaj ile birlikte Küçük Çalı Plajı yer almaktadır. Bu iki plaj en uzun plaj olarak ülkemizde bulunan önemli bir plajdır. Bu sebepten dolayı oraya gidildiğinde görünmesi gereken yerlerden başlıcaları olmalıdır.

Tabii ki bu kadar tatil planının en büyük kuralı güzel bir konaklama yerine sahip olmaktır. Kaş kiralık villa seçenekleri ile balayı yada muhafazakar tatil yapmak isteyenler, ya da normal bir tatil yapmak isteyen bireylerin eğer rotası Kalkan / Kaş ise muhakkak sizlere otellerden önce Tatil Villası’nın sunduğu kiralık tatil villalarını incelemeye davet ediyoruz.

KaşKalkan kiralık villa seçenekleri arasında çok lüks ya da normal bir kiralık villa da ekonomik bir tatil yapmak, bir otelde tatil yapmaktan daha iyi diyebiliriz. Çünkü kendi evinizdeymiş gibi hissedeceksiniz, kendi havuzunuzda dilediğiniz gibi eğlenebileceksiniz hatta en güzel yanı ise aileniz ile çok güzel bir mangal partisi yapabileceksiniz. Daha güzel ne olabilir ki'

Doğal Mükemmellikler

Kalkan gerçekten sonsuz sayıda mükemmel doğa harikalarına sahiptir. Mesela yeşillik sevenler için Bezirgan Yaylası ile birlikte Gömbe Yaylası yer almaktadır. Bu yerler sizlerin tatiline adeta eşsiz bir hava katmayı başaracaktır. Aynı zamanda mağazalarıyla da ünlü olan Kalkan Mavi Mağara, Güvercinlik Mağarası ve İnbaşı Mağarası olarak doğal güzellikleri ile sizleri beklemektedir.

Daha detaylı bilgi ve kiralık villa seçeneklerini incelemek için : www.tatilvillasi.com.tr web adresini ziyaret ediniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.