Dolar 32,3565
%-0.01
Euro 34,8020
%0.03
Altın 2.393,450
%-0.14
Bist-100 10.271,00
%0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlk ders Başkan Pekdaş’tan

İlk ders Başkan Pekdaş’tan

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yaz tatilini tamamlayarak okullarına dönen öğrencileri yeni eğitim öğretim yılının ilk ders gününde yalnız bırakmadı.

  • Ege Postası
  • 15.09.2014 - 14:05
İZMİR-Konak’a bağlı Barbaros Hayrettin İlkokulu ile Şehit Fazıl Bey Ortaokulu'nu ziyaret eden Başkan Pekdaş, yeni ders yılında öğrencilere başarılar dilerken, özellikle kız öğrencilerden daha çok çalışmalarını istedi. 

EĞİTİMLİ GENÇLERE İHTİYAÇ VAR
Okul ziyaretlerine Boğaziçi semtindeki Barbaros Hayrettin İlkokulu ile başlayan Başkan Pekdaş’ı öğrenciler okul bahçesinde sevgi gösterileri eşliğinde karşıladı. Yeni eğitim öğretim yılının ilk gün heyecanını yaşayan miniklere tavsiyelerde bulunan Başkan Pekdaş, "Siz ne istiyorsanız biz onu yapmaya hazırız. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz, umudumuzsunuz ve biz hepinizi çok seviyoruz. Ben de sizin bir annenizim. Müzikle ilgilenin, spor yapın, resim yapın, izcilik kurslarımıza katılın. Hepiniz pırıl pırıl, başarılı çocuklarsınız. Biz sizin yeteneklerinizi ortaya çıkaracak, geliştirecek çalışmalarla yanınızda olacağız. Çünkü bizlerin, Türkiye Cumhuriyeti'nin size ihtiyacı var. Gelecekte hepinizi önemli görevlerde görmek istiyorum" dedi.

KIZLARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Boğaziçi’nin ardından Tepecik semtine geçen Başkan Pekdaş, Şehit Fazıl Bey Ortaokulu'nu ziyaret etti. Gelecek nesillerin iyi bir eğitim alması için yerel yönetimler olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Pekdaş, özellikle kız çocuklarından daha çok çalışmalarını istedi. Ülkenin geleceğinin aydınlanmasında kız çocuklarına büyük görev düştüğünü kaydeden Pekdaş; “Sizler daha fazla çalışın. Çünkü Türkiye'nin geleceğini sizler belirleyeceksiniz. Bütün önemli mevkilerde kızlarımızı görmek istiyoruz " dedi. Ziyaretler sırasında okul yöneticileri, öğretmenler ve velilerle de sohbet eden Başkan Pekdaş, sınıfları gezerek okulların durumları hakkında bilgi aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.