Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soylu Öğrencilerle Buluştu

Başkan Soylu Öğrencilerle Buluştu

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, yeni eğitim öğretim yılının ilk günü okul ziyareti gerçekleştirdi. Öğrencilerle bir araya gelen başkan Soylu, birinci sınıflara eğitim seti hediye etti.

  • Ege Postası
  • 15.09.2014 - 11:30
2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Menderes’te de eğitim öğretim sezonu başladı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, okulların ilk günü öğrencilerle bir araya geldi. Bulgurca İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden başkan Soylu, öğrencilere okul hayatlarında başarı diledi. Soylu, eğitime ilk kez merhaba diyen birinci sınıf öğrencilerine de eğitim seti hediye etti.


Eğitimin önemine değindi


Yeni eğitim öğretim yılının bütün öğrencilere hayırlı olması dileğinde bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Eğitim, insana bilgi sağladığı gibi her açıdan hayata bakışını da belirler. O yüzden eğitimin önemi çok büyük. İlçemizde de eğitim öğretim yılının açılışını gerçekleştirdik. Okula yeni başlayan ve tatil sonrası yeniden okula merhaba diyen bütün öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin “ dedi.


Birinci sınıflara eğitim seti


Okula yeni başlayan öğrencilere eğitim seti hediye eden başkan Soylu, “ Uzun soluklu eğitim maratonunu başlayan minik yavrularımıza bu süreçte destek olacak eğitim setini hediye ediyoruz. İçerisinde interaktif cd, okuma kitapları, yazmayı öğrenmeleri için kitaplar bulunan set Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı. İlçemizdeki bütün ilkokul birinci sınıf öğrencilerine belediyemiz tarafından ücretsiz verilecek eğitim seti ile eğitimlerine destek olmayı amaçlıyoruz “ diye konuştu.


Ücretsiz hazırlık kursları


Sadece okula ilk kez başlayan öğrenciler için çalışma yapmadıklarını kaydeden başkan Soylu, “Belediye olarak amacımız öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamak. İlçemizdeki öğrencilerimizin eğitim geleceği için Menderes Belediyesi olarak önemli adımlar atıyor, lise hazırlık ve üniversite hazırlık kurslarını başlatıyoruz. Ücretsiz olacak kurslarımız için ayrım yapmıyoruz, talep eden her öğrencimiz bu kurslara katılabilecek” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.