Dolar 32,4496
%0.22
Euro 34,6463
%0.17
Altın 2.392,080
%0.5
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki milyonluk ciro ekonomiye can kattı

İki milyonluk ciro ekonomiye can kattı

Konak Belediyesi, İzmir Ticaret Odası ve İzmir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği sivil toplumla elele verdi, İzmir’de alışveriş şenliği gerçekleştirdi, hem İzmirli çoluk- çocuk güzel bir akşam geçirdi, hem de esnaf rahat bir nefes aldı. 2 milyon liranın üzerindeki cirolar ekonomiye can kattı. Esnaf ve İzmirliler, ‘Elele olmak ne güzel. Hakan, Ekrem ve Zekeriya Başkanları kutluyoruz. Herkesin laf ürettiği bir dönemde iş ürettiler. Özlenen tablo bu’ dediler.

  • Ege Postası
  • 17.12.2012 - 11:21
İZMİR - Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın katkılarıyla bu klasik ve en eski alışveriş merkezi yenilendi ve o kadar güzelleşti ki, burada alışverişin keyfi bir başka. Umut ediyorum ki, yılbaşıyla birleşen bu etkinlikle  bu güzel Alsancak’ta herkes mutlu bir biçimde yeni yıl alışverişlerin yapacak. Hakan Tartan başkanımıza çok teşekkür borçluyuz.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu:

Konak Belediye Başkanımızın büyük katkılarıyla Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ceren Ajans’ın yöneticileriyle beraber alışverişi canlandırmak için yapılan bu etkinlik beni çok mutlu etti. Alsancak gibi güzel bir semtimizde, yılbaşının da yaklaşmasıyla herkesin alışverişe yönelmesi ve bütün mağazaların da şenliğe katılmasıyla beraber bir alışveriş şenliği yapıyoruz.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan:

Çok güzel bir akşamdı. Esnaf, Ticaret Odası ve  yerel yönetim hepsi bir arada. Halkımız büyük bir ilgi gösteriyor. Sadece indirim, kaliteli ürünü ucuza almak değil, aynı zamanda halkın da bir araya gelmesi, kenetlenmesi. Çoluk çocuk sokağa çıkmış olması, sokakta yaşamın güzel bir göstergesi. Alsancak kentin kalbi. Çok güzel mağazalar var. Bu mağazalarımıza nigh out shopping festivaliyle yeni bir heyecan renk katmak, sokakları canlı tutmak ve bu canlılıktan İzmir’in güzelliğini bir kez daha Türkiye’ye bir sevgi seli olarak yansıtabilmek ne mutlu bize.

Dora Magazin Dergisi İmtiyaz Sahibi Ceren Ağca:

Etkinliğimizin ana teması çocuklar olunca herkes çok ilgilendi ve katılım yüzde yüz oldu. Biz Konak’tan İzmir’e açılan bir pencere olduk. Tepecik Onkoloji Hastanesi, Ege Üniversitesi, Ege Onur, Kadriye Mahallesi, her yerde çocuklarla buluştuk. Başkanımız Hakan Tartan sayesinde Alsancak’tan İzmir’e uzanan bir el olduk.

Ertan Kayıtken:Modacı

Sayın Başkanımız Hakan Tartan’ın destekleriyle bu sene üçüncüsü yapılan Night Out Shopping ilk iki sene hedefine ulaştı. Bu sene de çalışmalarımız çok güzel gitti. Bütün İzmir’e ve İzmir halkına yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. birçok çocuğu sevindirdiler. İnşallah dördüncüsünde de yine bir sosyal amaçta beraber olacağız.

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.