Dolar 32,1863
%-0.23
Euro 35,0633
%0.23
Altın 2.470,630
%0.99
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İçelli: AK Parti'yi Tire'de yeniden iktidara taşıyacağız

İçelli: AK Parti'yi Tire'de yeniden iktidara taşıyacağız

AK Parti Tire İlçe Başkan adayı Mustafa Selman İçelli, "Göreve gelen her isim, AK Parti bayrağını daha yükseğe taşımak için çabalar." dedi.

  • Ege Postası
  • 16.03.2018 - 09:37

İçelli, mevcut ilçe başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ile düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart'ta belediye spor salonunda yapılacak ilçe kongresine Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılmasının beklendiğini söyledi.

AK Parti'de ayrı gayrının olmayacağını kaydeden İçelli, "Biz AK Partiliyiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Göreve gelen her isim, AK Parti bayrağını daha yükseğe taşımak için çabalar. Hep birlikte AK Parti'yi Tire'de yeniden iktidara taşımak adına çalışacağız." dedi.

İçelli, seçildiği zaman yıllardır birlikte çalıştığı aynı zamanda yakın dostu da olan Mehmet Çeltikcoğlu'nun başkanlık deneyimlerinden çok faydalanacağını ve kendisinden destek alacağını kaydetti. 

Mevcut Başkan Mehmet Çeltikcoğlu da İçelli'nin adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, "Kendisine ve partimize hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Kendisinin yanındayız, yardımlarımızı sunmaya hazırız. Görev vermesi halinde görev yapmaya hazırız." diye konuştu. 

Partide ne görev verilirse yapmaya hazır olduğunu kaydeden Çeltikcoğlu, "Görevim süresince bir yerel seçim, iki genel seçim ve iki referandum atlattık. Bu süreçte partimizin Tire'deki oylarını artırmak adına, üzerine koyarak ilerlemek adına elimden geleni yapmaya çalıştım. Bundan sonrası için bir planım yok. Partim ne derse o. Fakat yeni ilçe başkanımız da müsaade ederse bir süre dinlenmek ve uzun süredir ihmal ettiğim aileme zaman ayırmak istiyorum." dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.