Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir Ankara’ya çıkarma yapacak

MHP İzmir Ankara’ya çıkarma yapacak

MHP İzmir İl Başkanlığı teşkilat üyeleri, partilerinin Ankara’da gerçekleşecek 12’inci Olağan Büyük Kurultayı’na 50 otobüsle çıkarma yapacak. MHP İzmir Ankara’ya çıkarma yapacak

  • Ege Postası
  • 15.03.2018 - 15:04

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı mensupları, partilerinin Ankara’da gerçekleşecek 12’inci Olağan Büyük Kurultayı’na 50 otobüsle çıkarma yapacak.

MHP İzmir Teşkilatı, Ankara Arena Spor Salonu’nda 18 Mart Pazar günü yapılacak olan, ‘Milli Duruş, Şühedaya Vefa ve Millete Beka’ başlıklı Büyük Kurultay’a 60 üst kurul delegesinin yanı sıra 30 ilçe teşkilatı, Ülkü Ocakları, kadın kolları ve yüzlerce partiliyle katılım gösterecek.

O GÜN LİDER KONUŞACAK, TÜM DÜNYA O SESE KULAK VERECEK

Büyük Kurultay hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, “İzmir teşkilatı olarak Ankara’ya çıkarma yapacağız. İzmir teşkilatı olarak 60 üst kurul delegemiz, Ülkü ocaklarımız, kadın kollarımız ve binlerce gönüldaşımızla Ankara’ya gideceğiz. İzmir’den 50 otobüs kaldırarak, Milliyetçi-Ülkücü hareketin toyunda, bayramında bulunacağız. O gün Lider Devlet Bahçeli,konuşacak ve tüm dünya o sese kulak verecek” dedi.

PARTİMİZDE ARTIK KİŞİSEL MENFAATLER YER BULAMAYACAK

“Bu kurultayımızda kavga değil kardeşlik, ihanet değil birliktelik olacak” diyen MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, “Partimizde artık kişisel menfaatler yer bulamayacak. Türk Milletinin geleceğine dair sözler söylenecektir. Kurultayımızda rüzgarın tarlalara savurduğu kimselerle değil Liderin istikametinde yürüyenlerle hedefe varılacaktır. Büyük Kurultayımızda ‘Milli devlet, güçlü iktidar’ ve 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonunun heyecanı ve coşkusu tüm dünyaya ilan edilecektir” şeklinde konuştu.

Öte yanda MHP'liler, kurultay salonunda Genel Merkez tarafından belirlenen sloganları atacak. Özel olarak farklı bir pankart açılmayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.