Dolar 32,1645
%0
Euro 35,1614
%0.2
Altın 2.471,200
%0.14
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'de Akşener hazırlığı; Karaburun da tamam

İYİ Parti'de Akşener hazırlığı; Karaburun da tamam

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, geçtiğimiz günlerde oğlunun rahatsızlığı nedeniyle görevi iade eden Ogün Dönmez’in yerine Şerif Arslankan’ı Karaburun İlçe Başkanı olarak atadı. Ulupınar başkanlığında yürütülen Meral Akşener’in İzmir ziyaretinin ilk afişleri ise Tire’de asıldı. İl Başkanı Ulupınar, Akşener’in İzmir ziyaretiyle ilgili her ayrıntıyı düşündüklerini belirterek, afişlerin önümüzdeki günlerde kentin her noktasına ve diğer ilçelerine de asılmış olacağını belirtti. Karaburun ilçe başkanı da tamam...

  • Ege Postası
  • 04.02.2018 - 14:50

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti’de 30 ilçe başkanı atamasını tamamlayan İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, oğlunun rahatsızlığı nedeniyle ilçe başkanlığı görevini iade eden Karaburun İlçe Başkanı Ogun Dönmez’in yerine geçecek ismi belirledi. Emekli öğretmen olan Şerif Arslankan İYİ Parti Karaburun İlçe Başkanı oldu.

Öte yandan partilerinin genel başkanı Meral Akşener’in 17 Şubat’ta gerçekleşmesi beklenen İzmir ziyareti öncesi hummalı bir hazırlık içinde olan ve Akşener’in gelişiyle ilgili binlerce afiş, broşür bastıran ve ilçelere gönderimini tamamlayan İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda, bastırılan afişler ilk kez Tire’de asılmaya başlandı.

ULUPINAR: TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ TÖRENİMİZE BEKLİYORUZ

Sosyal medya hesaplarından Akşenir’in İzmir ziyaretinin duyuruları yapılmaya başlanırken; bastırılan binlerce broşür ve afiş İzmir kent merkezi ve ilçelerinin tamamında asılacak. Akşener’in gelişi için beş kişiden oluşan karşılama komisyonu da kurduklarını belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, “Sayın Genel Başkanımızı İzmir’e ve partimize yakışır biçimde karşılamak için tüm hazırlıklarımız sürüyor. Duyuru afişlerimizden ilk Tire ilçemizde asılmış. Diğer ilçelerimiz ve kent merkezindeki noktalara da önümüzdeki birkaç gün içinde asılmış olacak. İzmir heyecanlı, biz heyecanlıyız. Tüm hemşehrilerimizi il binamızın açılışına bekliyoruz” dedi.

İLK DURAĞI ZÜBEYDE HANIM ANIT MEZARI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir ziyaretinde ilk durağı sabah saatlerinde gideceği Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım için yaptırılan anıt mezar olacak. Burada Zübeyde Hanım için dua okuyan Akşener’in il binasının açılışına geçip ardından esnaf ve İzmirlilerle buluşması bekleniyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener akşam saatlerinde de Kaya Termal Otel’de gerçekleşecek olan ve 2 bin 500 kişinin katılması beklenen yemeğe katılacak ve ardından kentten ayrılacak.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.