Dolar 32,2223
%-0.06
Euro 34,6404
%-0.1
Altın 2.396,070
%0.12
Bist-100 10.214,00
%-0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar: 'Her türlü oyuna karşı duracağız'

Hotar: "Her türlü oyuna karşı duracağız"

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, "Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynamak isteyenler var. Ancak biz milli irademizi devam ettirerek bu çeşitli oyunları bozacak ve her zaman karşılarında duracağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 27.06.2015 - 11:23
İZMİR - Gültepe Mahallesi'ndeki Toros Meydanı'nda düzenlenen iftara AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Grup başkanvekili Bilal Doğan, Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, muhtarlar, mahalle başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hotar ve Delican iftar öncesi yemek dağıtarak, tek  tek vatandaşlar ile ilgilendi. Gece boyunca Grup İhvan'dan Sebahattin Arslan'ın seslendirdiği ilahilere semazen eşlik etti.



Ülkemize sahip çıkmalıyız
Konuşmasında yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ifade eden Hotar, "Hepimiz aynı gemideyiz. Bu yüzden ülkemize sahip çıkmalıyız. Bu bizim en başta çocuklarımıza olan borcumuzdur. Çünkü onlar bu ülkenin geleceğidir. Ülkemiz üzerinde çeşitli hesapları olan iç ve dış kaynaklı adına paralel yada çapraz ne derseniz deyin. Her türlü oyuna karşı durmak zorundayız. Biz o tabandaki insanların temizliğini biliyoruz. Ancak tepede yer alanların sadece çıkar uğruna ülkeyi tehlikeye atma yolunda olduğunu da biliyoruz. Sizlerin bilmeyip bizlerin bildiği birçok konu var. Bunları öğrenince ülkenin ne kadar büyük tehditler atlattığını görüyoruz" dedi.



Birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz
AK Parti İl Başkanı Bülent Delican yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarının devam edeceğine dikkat çekerek, “Biz Türkiye'nin en büyük partisi olmamıza rağmen diğerleri gibi böbürlenmiyoruz. Biz çalışmaya devam edeceğiz. İzmir'de her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çok büyük işler yapacağız.  Moral bozukluğu istemiyorum" diye konuştu. Konak İlçe Başkanı Yıldırım da katılanlara teşekkür etti. Hotar, iftar sonrasında da Akkol, Madanoğlu ve Kızıltaş ailelerini evlerini ziyaret ederek Ramazan coşkularına ortak oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.