Dolar 32,1999
%-0.01
Euro 34,9926
%-0.04
Altın 2.515,710
%0.6
Bist-100 10.692,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İftara yetişemeyenlere AK Gençlik yetişiyor

İftara yetişemeyenlere AK Gençlik yetişiyor

İlçe başkanlarına Ramazan ayı içerisinde evlere giderek iftar sofralarında vatandaşla buluşma talimatı veren AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, çat kapı iftar yapıyor. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, Ramazan ayında sosyal çalışmalara hız verdi. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl Ramazan ayında da yapılan ve büyük bir beğeni kazanan 'İftara 5 Kala' etkinliğini başlatan AK Gençlik, ilçe teşkilatlarının da katılımıyla kentin çeşitli yerlerinde hurma ve su dağıtıyor. İftara yetişemeyenlere

  • Ege Postası
  • 26.06.2015 - 09:13
EDA EBRU NANECİ /HABER SERVİSİ - Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlarına Ramazan ayı içerisinde evlere giderek iftar sofralarında vatandaşla buluşma talimatı veren AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, çat kapı iftar programlarına başladı.

Delican'dan çöp çıkışı: "Harmandalı'nda facia yaşanırsa nasıl hesap vereceksiniz'"HABER İÇİN TIKLAYINIZ


Delican, Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü ile birlikte ilçede bir eve iftara konuk oldu.Delican yer sofrasında orucunu konuk olduğu aileyle birlikte açtı. Delican, “Şaşalı Ramazan sofralarından uzak insanlarla birebir evlerinde gönül gönüle oluyoruz” dedi.



AK GENÇLİKTEN 'İFTARA 5 KALA'

Genel seçimin ardından AK Parti İzmir'de çalışmalar devam ediyor. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, iftara yetişemeyen vatandaşlara duraklarda, arabalarda, meydanlarda ve yolda yürüyenlere iftarlarını açmaları için hurma ve su dağıtıyor. 



Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek olan çalışmalarda, İzmir'in merkezinde özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde iftira yetişemeyen vatandaşlara, hurma ve su ikram ediliyor. Ramazan ayında yapılacak çalışmaların hangi bölgede ve  kaç kişilik ekiple dağıtım yapılacağı kurulan komisyon tarafından belirleniyor. 
İzmir'de Ramazan ayı dolayısıyla Ramazan ayının son gününe kadar devam edecek çalışmalar hakkında konuşan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Nureddin Taşçı, bu etkinlikle iftara yetişemeyen bütün vatandaşlara hurma ve su dağıttıklarını söyledi. Böylece vatandaşlarla birebir iletişme geçtiklerini belirten Taşçı, "Halkla iç içe olduğumuzu bu şekilde ifade ediyoruz. Çalışmalarımız Ramazan boyunca devam edecek" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.