Dolar 32,2620
%-0.05
Euro 34,9102
%0.25
Altın 2.436,420
%0.47
Bist-100 10.218,00
%1.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hisarcıklıoğlu gece mesaisini Selçuk’ta tamamladı

Hisarcıklıoğlu gece mesaisini Selçuk’ta tamamladı

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Selçuk Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Beraberindeki Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte gece geç saatlerde Selçuk Ticaret Odasını ziyaret eden Hisarcıklıoğlu; “Selçuk için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.10.2014 - 14:27
Hisarcıklıoğlu’nu; Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Ticaret Odası Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri ve Odada görevli personel karşıladı. Gece geç saatlerde gerçekleşen ziyarette TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu; “Selçuk’un yurt içinde ve yurt dışında tanındıkça ve turizmde başarılı bir ivme elde ettikçe, biz bununla gurur duyacağız. Selçuk için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı bu ziyarette görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu, bu da ticaret odasına verdiği önemin somut göstergesi olduğunu bundan dolayı Başkan Bakıcı’ya teşekkür ettiğini belirten TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Belediye Başkanları bu şekilde Odalarına ve özel sektörüne sahip çıktıkça bizler de Selçuk ve ülkemiz açısından gurur duyuyoruz” dedi.

Selçuk’un kazanması, Türkiye’nin kazanması demek.
Selçuk’un turizm potansiyeline sahip dünyaca çok önemli bir ilçe olduğuna dikkat çeken Hisrcıklıoğlu, “Efes’i, Şirince’siyle birlikte dünya çapında tanınan Selçuk ilçemizle gurur duyuyoruz. Selçuk ne kadar zengin olursa, Selçuk’a ne kadar çok turist gelirse biz o kadar memnun oluyoruz. Çünkü Selçuk’a her giren para; Türkiye’ye giren para demektir. İnşallah bu kapsamda Ticaret Odasının genç başkanı ve Belediye Başkanımız gecenin 12’sinde özel sektörle birlikte toplantı yapabiliyorsa ne mutlu Selçuk’a” diyerek, ilçenin bütün sorunları noktasında gerekli olan tüm desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
 
Selçuk Ticaret Odasında bir tane kadın meclis üyesinin olmadığını, bu durumun da Selçuk’a yakışmadığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, gelecek dönemde Selçuk Ticaret Odası Meclisi’nde mutlaka bir kadın meclis üyesi olması gerektiği vurgusunu yaptı.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu,  “Selçuk Ticaret Odası 1989 yılında kuruldu. Zannediyorum ki, odamız TOBB’nin en genç odalarından birisi. Biz bir turizm ilçesiyiz. Önceliğimiz turizm. Selçuk, turizm değerleri açısından önemli bir potansiyele sahip bir ilçedir. Amacımız Selçuk Belediye Başkanımızın desteği ve tüm Oda yöneticilerimizle birlikte Selçuk’u turizm değerleriyle marka bir kent yapmaktır” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu Selçuk’ta ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Bakıcı, bu tür meslek kuruluşlarına belediye olarak her zaman destek olacaklarını belirtti.

Karşılıklı hediye sunumlarının ardından beraberindeki Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte karşılıklı sohbet edip fikir alışverişinde bulunan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, gece geç saatlerde Selçuk’tan ayrıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.