Dolar 32,2691
%-0.03
Euro 34,9635
%0.4
Altın 2.441,600
%0.69
Bist-100 10.181,00
%1.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte Büyükşehir'in yükselen yıldızı

İşte Büyükşehir'in yükselen yıldızı

​İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yerel seçimlerin ardından başlayan atama rüzgarında yine flaş bir gelişme yaşandı. Ankara’nın Çankaya Belediyesi’nden yaşanan transfer rüzgarı ile Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayan ve başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Fen İşleri Dairesi Başkanı Buğra Gökçe, Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun önümüzdeki günlerde atamayla ilgili kararı imzalaması beklenirken, Gökçe 7 ayda 4 kez koltuk değiştirmiş oldu.

  • Ege Postası
  • 28.10.2014 - 12:17
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Nisan ayında yaşanan atama rüzgarı ile Ankara’nın Çankaya Belediyesi’nden Danışman olarak göreve getirilen Bülent Tanık ile birlikte transfer edilen Fen İşleri Dairesi Başkanı Buğra Gökçe Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Raif Canbek’in ESHOT Genel Müdürlüğü’ne atanmasıyla birlikte boşalan genel sekreter yardımcılığı kadrosuna getirilen Gökçe, önümüzdeki günlerde görevin kendisine resmen tebliğ edilmesiyle birlikte iki görevi eş zamanlı olarak yürütecek.
 


4’ÜNCÜ KEZ GÖREVİ DEĞİŞTİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun A Takımı’nda gerçekleştirdiği atamayla ilgili imzayı atmasıyla birlikte, Fen İşleri ve Altyapı Daire Başkanlığı görevini yerine getiren Gökçe, 7 ayda 4’üncü kez koltuk değiştirmiş olacak. Büyükşehir Belediyesi’ndeki örnek çalışmaları ve temposuyla kısa sürede yıldızı parlayan Gökçe’nin ayrıca önümüzdeki dönemde Fen İşleri ve Altyapı Daire Başkanlığı ve Genel Sekreter Yardımcılığını bir arada yürüteceği öğrenildi.
 
ÇANKAYA’DAN TRANSFER YAĞMURU YAŞANMIŞTI
Yerel seçimlerin ardından transfer rüzgarı yaşanan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Çankaya Belediyesi'nden transfer ettiği Dr. Buğra Gökçe, Funda Erkal Öztürk ve Dr. Aytuğ Balcıoğlu'nun ardından son olarak Eski Çankaya Belediye Başkanı CHP'li Bülent Tanık, geçtiğimiz aylarda Başkan Kocaoğlu'nun başdanışmanı olmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.