Dolar 32,2247
%0.14
Euro 34,9384
%0.27
Altın 2.418,500
%0.36
Bist-100 10.677,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Herkes için Demokrasi Derneği hedeflerini gazetecilerle paylaştı

Herkes için Demokrasi Derneği hedeflerini gazetecilerle paylaştı

Herkes İçin Demokrasi Derneği Genel Başkanı Birol Soylu dernek olarak hedeflerini basın mensuplarıyla paylaştı. Bir dizi panel düzenleyeceklerini vurgulayan Soylu, "demokrasi sevdalılarını bir araya toplamak" istediklerini hatırlattı.

  • Ege Postası
  • 16.02.2013 - 13:22
 EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in konuşmacı olarak katıldığı 'Basın ve Demokrasi' konulu panelle dikkatleri üzerine çeken Herkes İçin Demokrasi Derneği, yeni panellerle bu rüzgarı devam ettirmeye kararlı. Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Herkes İçin Demokrasi Derneği Genel  Başkanı Birol Soylu, az sayıda insanla çıktıkları bu yolda bugün binlerle ifade edilen rakamlara ulaşmak üzere olduklarını hatırlatarak "Herkes İçin Demokrasi Derneği olarak bizim İzmir siyasetinde, sonrasında Türkiye geleneğinde hedeflerimiz var arkadaşlar. Bunlar nedi? Demokrasi sevdalılarını bir araya toplaya bilmek bizim asli görevimizdir arkadaşlar. Her zaman söylediğimiz bir şey var. Herkes bir misyon yüklenmiş, sol adına, demokrasi adına, demokratlık adına, devrimcilik adına ama bir şey unutuluyor. Herkes ya kum, ya çakıl ama kimse çimento olmaya çalışmıyor arkadaşlar. Biz demokrasinin çimentosu olmaya adayız arkadaşlar" diye konuştu.

YENİ PANELLER YOLDA
"İnsan odaklı çalışacağız. Memleket sevdalıları olarak çalışacağız"hatırlatmasında bulunan Soylu "dolayısıyla bu anlamda bir dizi programlar yaptık. 2.panelimizde size açıklıyacağım. 16 Mart saat 14'de Tepekule Kongre Merkezinde bu sefer Yerel Yönetimler ve Demokrasi panelini gerçekleştireceğiz arkadaşlar. Sonrasında Gençlik ve Demokrasi, Kadın ve Demokrasi, Emek ve Demokrasi olarak bir dizi paneller yapacağız. Ama bizim işimiz salonlarda panel yapmak değil arkadaşlar. Hepinizin geniş katılımlarını bekliyoruz. Kırgınlıkları, küskünlükleri geçmişte bırakacağız. Bizim tek hedefimiz var: Yerelde ve genelde iktidardır. Dolayısıyla solun tamamını kucaklayacak tamamı ile birlikte hareket edeceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.