Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski Bakan, yeni müjdelerle geldi

Eski Bakan, yeni müjdelerle geldi

Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu ve İzmir Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Karşıyaka Belediyesi Katlı Pazaryeri Düğün Salonu'nda Sivaslılar Gecesi düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 16.02.2013 - 12:35
BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- İzmir ve Ege Bölgesi'nde yaşayan Sivaslıların bir araya geldiği geleneksel geceye Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk, Bakan Binali Yıldırım'ın danışmanı Ömer Sertbaş, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Köse, Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu Başkanı Emin Karaçulha, İzmir Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati Şahin, çeşitli sivil toplum örgütlerinin ve siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Sivas'ın tanıtımının yapıldığı belgesel film gösteriminin ardından sahneye çıkan Sivaslı sanatçı Pınar Bademli, Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Özgür Yurteri yönetimindeki orkestra eşliğinde seslendiği sivas türküleri ile davetlilere muhteşem bir gece yaşattı.



İZMİR’DEN SİVASA 5 SAAT
Gecede konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk, bakanlık tarafından gerçekleştirilen hızlı tren projesinin tamamlanması üzerine İzmir Sivas arasındaki mesafenin 5 saate ineceğini belirtti.

İZMİR’DEN SİVASA DİREK UÇUŞ MÜJDESİ
Sivas İzmir arasında direk uçuş müjdesini de veren Habip Soluk, "Sivas Havaalanı Türkiye'nin 2. en uzun pistine sahip ve aynı zamanda 3 milyon yolcuya hizmet edecek kapasiteye ulaştı. Ayrıca Mart ayının son haftası veya Nisan ayının başında 29 ilimize direk uçuşlar gerçemleşecek. Sivas İzmir arasında haftada 3 gün kesintisiz pegasus firması uçuşlar yapacak. İlgi gösterirseniz mutlu oluruz" dedi.

HEDİYE SİVASSPOR FORMASI
Hediye edilen Sivasspor formalarını geceye katılan Ömer Sertbaş danışmanlığını yaptığı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın adına, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ramadan Gezginci ise Başkan Cevat Durak adına kabul etti. İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay ise forma hediyesini kendisi aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.