Dolar 32,3425
%-0.05
Euro 34,7822
%-0.03
Altın 2.387,900
%-0.37
Bist-100 10.259,00
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hentbolda hedef şampiyonluk

Hentbolda hedef şampiyonluk

Ligi Türkiye Şampiyonu olarak kapatan Konak Belediyesi Kadın Hentbol Takımı yeni sezonda Süper Lig de mücadele edecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

  • Ege Postası
  • 12.08.2013 - 10:21
İZMİR- Konak Belediye Spor’un gururlarından olan Konak Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Antrenörleri Melih Dülgerkaraoğlanoğlu ile birlikte Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı ziyaret etti. Sezonu Kadınlar 1. Lig’de Şampiyon olarak kapatan Konak Belediyesi Kadın Hentbol Kulübü önümüzdeki sezon Kadınlar Süper Lig’inde mücadele etmeye hazırlanıyor. 
Yeni sezon için iki yeni oyuncunun iç transferini gerçekleştirdiklerini belirten Antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, 11 oyuncuyla yeni sezonda da yollarına birlikte devam edeceklerini söyledi. Dülgerkaraoğlanoğlu Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden Büşra Başgüden’i İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden de Ceren Akyol’u renklerine bağladıklarını kaydetti. 13 kişilik takım oyuncularıyla yeni sezonda da bomba gibi olacaklarını ifade eden Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, sezona iddialı hazırlandıklarını söyledi.
Şampiyon olan takımı kutlayan ve Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde de başarı beklediğini kaydeden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Geçtiğimiz sezon büyük gurur yaşatan oyuncularımızı ve yöneticilerimizi kutluyorum. Bu yıl kadroya iki yeni oyuncu ekledik. Önümüzdeki yıl zorlu bir mücadele bizi bekliyor. İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.