Dolar 32,4021
%0.13
Euro 34,8022
%0.03
Altın 2.397,420
%0.03
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastanenin ameliyathane girişinde silahlı saldırı: 1 ağır yaralı

Hastanenin ameliyathane girişinde silahlı saldırı: 1 ağır yaralı

İzmir’in Alsancak semtinde 3 kişinin silahla yaralandığı kavga sonrası yaralıların durumunu öğrenmek için hastaneye giden Aytaç Aşçı, iddialara göre, ameliyathane kapısında silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Aşçı, tedavi...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 08:58
İzmir’in Alsancak semtinde 3 kişinin silahla yaralandığı kavga sonrası yaralıların durumunu öğrenmek için hastaneye giden Aytaç Aşçı, iddialara göre, ameliyathane kapısında silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Aşçı, tedavi altına alınırken, hastanenin ameliyathane girişine kadar silahla giren üç saldırgan ise ticari taksiyle hastaneden kaçtı. Aşçı’nın dün aynı zamanda doğum günü olduğu belirlendi.

Olay, Alsancak semti Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde sabaha karşı saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Mehmet A., Uğur B. ve Levent B., kimlikleri henüz belirlenemeyen kişilerle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kimliği belirsiz kişiler silahlarını çekerek üç arkadaşa ateş açtı. Olayda Mehmet A., Uğur B. ve Levent B. vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları kurşunlarla yaralandı. Üç yaralı, olay yerine gelen ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İlk müdahaleleri burada yapılan yaralılar, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

ARKADAŞINI GÖRMEYE GELDİ, AMELİYATHANENİN KAPISINDA VURULDU

İddialara göre, arkadaşlarının silahlı kavgada yaralandığını duyan Aytaç Aşçı, sağlık durumları hakkında bilgi almak için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi. Yaralı arkadaşlarından birinin ameliyata alınacağını öğrenen Aşçı, iddialara göre, ameliyathanenin kapısında beklediği sırada, aynı yere üç kişi geldi. Kimlikleri belirsiz üç kişi Aşçı'yı önce darp etti ardından silahla 5 el ateş etti. Ameliyathane önünde silahlı saldırıya uğrayan Aşçı ağır yaralanırken, silahlı saldırganlar ise hastaneden çıkarak ticari bir taksiyle kaçtı.

TAKSİCİNİN TELEFONUNU KAPATTILAR

Ticari taksiyle hastaneden kaçan üç kişi, ticari taksi sürücüsünün cep telefonunu ve araç telsizini kapattı. Zanlılar, Buca Kaynaklar Mezarlığı’nda ticari taksiden inerek kayıplara karıştı. Polis eşgali belirlenen zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Aşçı ise aynı hastanede tedavi altına alındı. Her iki olayda yaralanan 4 kişiden 3’ünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.