Dolar 32,5032
%0.2
Euro 34,9085
%0.48
Altın 2.432,290
%-0.26
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe’de Deniz Festivali'ne renkli açılış

Güzelbahçe’de Deniz Festivali'ne renkli açılış

Güzelbahçe, Deniz Festivali ile coşmaya başladı.

  • Ege Postası
  • 04.07.2015 - 12:47
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle bu yıl  dördüncüsü gerçekleştirilen Deniz Festivali renkli görüntülerle start aldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla başlayan  Deniz Festivali kapsamında denize çelenk bırakıldı, havai fişek atıldı ve ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası sahne aldı.



Hüseyin Çebi yönetimindeki orkestranın solistleri  Aydın Uştuk, Sedat Yüce, Esi Taviloğlu, Cevher Doğan,Bahar Kalaycı, Şen Sılay Erman  ve Cansu Kırca seslendirdikleri eserlerle izleyenleri coşturdu. Aydın Uştuk’un “Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor” adlı eseri seslendirdiği sırada alanı dolduran yüzlerce kişilik dev koro sanatçıya eşlik etti.



Güzelbahçe Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi de izleyenlerin büyük beğenisini topladı.


Gecenin sonunda Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Kent Orkestrası Şefi Hüseyin Çebi’ye teşekkür plaketi, sanatçılara ise birer buket çiçek verdi.
Festival bugün (4 Temmuz) en güzel bahçe yarışmasında dereceye girenlere verilecek ödül töreni ve ardından sanatçı Fırat Tanış’ın sahne alacağı konser ile devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.