Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'ye Almanya'dan kardeş kent konukları geldi

Güzelbahçe'ye Almanya'dan kardeş kent konukları geldi

Güzelbahçe'ye, Almanya'nın Flörsheim kentinden 8'i belediye görevlisi 34 kişilik heyet geldi.

  • Ege Postası
  • 17.09.2014 - 09:36
İZMİR-Kardeş kent anlaşması kapsamında gelen heyet 22 Eylül tarihine kadar başta Güzelbahçe olmak üzere İzmir de belediye yatırımlarının yanı sıra tarihi, turistik ve doğal güzellikleri olan yerleri gezecek.

2011 yılında Güzelbahçe ile kardeş şehir olan Flörsheim Belediyesi'nin başkan yardımcısı Sven Heb ve bürokratlarını Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve belediye meclis üyeleri, belediyenin girişinde karanfillerle karşıladı, “Hoşgeldiniz” dedi. Alman konuklara Güzelbahçe ve İzmir hakkında bilgi veren Başkan İnce, daha sonra belediyenin çeşitli birimlerini gezdirdi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Öğle yemeğini Yaka Mahallesi Tahtacı Kültürnevi'nde yiyen Alman konuklar, daha sonra yeni hizmete giren Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi'ni ve ilçede yapılan diğer belediye yatırımlarını gezdi. Kardeş şehirden gelen konuk Almanlar, bugün (17 Eylül) İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli birimlerini gezecek. Ardından Agora, Kemeraltı ve Kızlarağası'nda tarihi ve turistik yerleri gezip alışveriş yapacak. Konuk Almanlar, yarın Çeşme'ye gidecek. Cuma ve Cumartesi günü ise İZSU'nun arıtma ve çamur kurutma tesislerini, Selçuk Şirince ve Efes Antik Kenti'ni gezecek. Pazar günü Türk-Alman Dostluk Günü etkinliğine katılacak olan konuk Alman heyeti, 22 Eylül Pazartesi günü İzmir'den ayrılacak.  
  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.