Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe hafta sonu şenlenecek!

Güzelbahçe hafta sonu şenlenecek!

Güzelbahçe Kent Konseyi, Turizm Haftası kapsamında Turizm Şenliği düzenliyor. “ Tanıyalım , tanıtalım, sağlıklı yaşayalım “ teması ile yapılacak olan 3. Turizm Haftası Etkinlikleri 18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

  • Ege Postası
  • 16.04.2015 - 09:52
Güzelbahçe Belediye Düğün Salonu bahçesinde öğle saatlerinde gerçekleştirilecek olan ilk günkü etkinliklerde yöresel yemekler, el emeği göz nuru el sanatları sergilenecek. Yemekler yenecek. Halk dansları gösterileri ve müzik dinletileri sunulacak. Ayrıca bisiklet,  motosiklet ve volkswagen tutkunlarına ekolojik turizm hakkında tanıtım yapılacak. İkinci gün ise Yelki’deki İnkaya Mağarası’na gezi düzenlenecek.

Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar, “Amacımız, Turizm Haftası içerisinde Güzelbahçe’nin bilinmeyen değerlerini  hemşehrilerimize  ve İzmir’den davet ettiğimiz doğa dostu bisiklet, dağcı, yürüyüş ve motor gruplarına tanıtmak. Güzelbahçe’mizin Ekolojik Turizm Bölgesi olması için farkındalık yaratmak. Ekolojik turizmde yerel halkın gelirlerinin artacağını göstermek için yerel ürünlerin ve yemeklerin tanıtımını sağlayacağız” dedi. Parlar,  Güzelbahçelileri etkinliğe katılmaya çağırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.