Dolar 32,2767
%0.01
Euro 35,0269
%-0.17
Altın 2.472,770
%0.27
Bist-100 10.537,00
%2.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ebru sanatı sizleri bekliyor!

Ebru sanatı sizleri bekliyor!

Bayraklı Belediyesi Ebru sanatını öğrenmek isteyenler için semt merkezlerinde kurs düzenleyecek. Geniş bir yelpazeye hitap eden Ebru sanatı sayesinde kursiyerler içlerindeki sanatçı kişiliği ortaya çıkarabilecek. Geleneksel sanatımız Bayraklı'da canlanacak

  • Ege Postası
  • 16.04.2015 - 09:33
İZMİR - Bayraklı Belediyesi Ebru kursu düzenlemek için kolları sıvadı. Gelen taleplere göre farklı mahallerdeki semt merkezlerinde 7’den 77’ye her yaş grubu için ücretsiz kurs düzenlenecek. Osmangazi Semt Merkezi’nde Ebru sanatının inceliklerini sergileyen ustalar, bu sanatın tanıtımı için bir gösteri yaptı. Gösteriyi canlı izleme fırsatını yakalayanlar, bu sanatın adeta büyüsüne kapıldı. 



GELENEKSEL SANATIMIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, birçok alanda belediye olarak kurs düzenlediklerini belirterek, “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda kurslarımızı çeşitlendiriyoruz. Ebru sanatı, insanların içindeki sanatçı kişiliği çıkarmaya yardımcı olduğunu biliyoruz. İnsanların ruhuna dokunan bir sanat dalı. Eğer talep olursa bununla ilgili bir kurs açmayı planlıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.