Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'de öğrencilere destek

Güzelbahçe'de öğrencilere destek

Güzelbahçe Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi 225 öğrenciye okul kıyafeti yardımı yaptı.

  • Ege Postası
  • 30.09.2014 - 10:35

Güzelbahçe’de ikamet eden  ihtiyaç sahipleri, belediyeye başvurup kayıtlarını yaptırdı. İhtiyaç sahibi aileler, daha sonra  anlaşmalı bir giyim mağazasına yönlendirilerek, öğrencilerin öğrenim gördüğü kamuya ait 60. Yıl Anadolu Lisesi, İMKB Lisesi, Cengiz Topel Lisesi, Ali Bayırlar İlköğretim Okulu, Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu, Hamdi Dalan İlköğretim Okulu, Saadet Alanyalı İlköğretim Okulu ve Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim  okullarında giyilen forma (ceket, gömlek, kazak, pantolon ve etek) gibi istedikleri kıyafetleri aldılar.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Sosyal  belediyecilik anlaşıyı içinde olan bir başkanı olarak önceliğimiz  insana yatırımdır. Benim anlayışıma göre  belediyecilik,  sadece çöp toplamak, yol, kaldırım ve park yapmak değildir. Bu yüzden hizmet anlayışımızı daha çok sosyal projelerden yana kullanıyoruz. Önce insan diyerek Güzelbahçeli yurttaşlarımın mutluluğu için çocuklara ve gençlere yönelik yatırımlar yapıyoruz” dedi.
Başkan İnce, öğrencilerin topluma yararlı bireyler olabilmeleri için ihtiyaç duydukları her türlü yardımı bundan sonra da yapmaya  devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.