Dolar 32,3434
%-0.05
Euro 34,7851
%-0.02
Altın 2.394,150
%-0.11
Bist-100 10.252,00
%0.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'de Kandemir yola çıktı, sırada iki aday daha var

Güzelbahçe'de Kandemir yola çıktı, sırada iki aday daha var

Güzelbahçe Belediye Meclis Başkan Vekili Alpay Kandemir, önümüzdeki yerel seçimlerde Güzelbahçe’den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu sosyal medyadan duyurdu. Büyükşehir eski Meclis Üyesi Uğur Yelekli ve ADD Güzelbahçe Şube Başkanı Mustafa Gürkan’ın da aday adayı olacağı kulislerde konuşuluyor. Güzelbahçe'de Kandemir yola çıktı, sırada iki aday daha var

  • Ege Postası
  • 08.10.2018 - 10:35

EGEPOSTASI- 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimlere kilitlenen Cumhuriyet Halk Partisi’nde takvimin açıklanmasıyla gözler aday adayı olacak isimlere çevrildi. CHP’nin İzmir’de büyükşehir, ilçe belediye başkanlığı ve belediye meclis üye aday adaylığı için yarışacak isimler peş peşe yola çıkıyor.

Aziz Kocaoğlu’na yakınlığıyla bilinen mevcut Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin durumu henüz netlik kazanmazken, Büyükşehir eski Meclis Üyesi Uğur Yelekli ve ADD Güzelbahçe Şube Başkanı Mustafa Gürkan’ın da aday adayı olacağı kulislerde konuşuluyor.

ANAHTAR İSİM GÜNAY MI'

Güzelbahçe siyasetinde etkili olan isimlerden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günay’ın yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde de kritik rol üstleneceği dolayısıyla 2 dönemdir belediye başkanlığı yapan Mustafa İnce’nin önümüzdeki dönem için vereceği kararda Günay’ın tavrının etkili olacağı ileri sürülüyor.

KANDEMİR YOLA ÇIKTI

Öte yandan Güzelbahçe Meclis Başkanvekili Alpay Kandemir aday adaylığı için yola çıktı.

Kandemir Aday Adayı olduğunu “Neden Adayım” başlığıyla sosyal medyadan duyurdu.

Kandemir özetle şu ifadeler yer verdi;

“Öncelikle CHP’nin bana verdiği demokratik hakkımı kullanıyorum. Gözümü açtığım andan bugüne kadar sevdalısı olduğum Güzelbahçe’ye hizmet etmek için elimden gelen her şeyi yaptım. 

Fakat görüyorum ki; her bir tarafımda eksikler var bu adı güzel ilçemin.
Doğduğum, büyüdüğüm ekmeğini yediğim Güzelbahçem ile ilgili hayallerim ve projelerim var.

Esnaf için, yaşlılar için, engelliler için, doğa için, gençlik için, hayvanlarımız için, kadınlarımız için ve tüm Güzelbahçe’nin kalkınması için. Güzelbahçe’nin sorunları, insanların ihtiyaçlarını, eksikliklerini ben ve arkadaşlarım çok iyi biliyoruz. Sorunların çözümüne yönelik projelerimiz de hazır. Ben her gün halkın içindeyim, sokaklardayım, hep onlarla beraberim. Aralarındayım. Onları dinliyorum. Sorunları hakkındaki görüşleri ve çözüm önerilerini alarak, yönetim anlayışımıza dahil ederek sorunları hep birlikte çözeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.