Dolar 32,3215
%-0.12
Euro 34,7694
%-0.06
Altın 2.388,690
%-0.34
Bist-100 10.262,00
%0.52

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başvurusu bile yok afişlemeye başladı

Başvurusu bile yok afişlemeye başladı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından ilçede siyasi hareketlilik hız kazandı. Bayraklı Belediye Başkanlığı için henüz aday adaylığı başvurusunda bile bulunmayan Serdar Sandal'ın ilçenin çeşitli yerlerinde afişleme çalışması yaptırması şaşkınlık yarattı. CHP'den aday adaylığını duyuran Sandal'ın, mesleki kursların verildiği Çiğli Belediyesi'ne ait ÇİBEM'deki müdürlük görevinden de istifa etmediği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 07.10.2018 - 15:56

EGEPOSTASI/İzmir'in seçim sonucu en çok merak edilen ilçelerinden Bayraklı'da propaganda çalışmaları erken başladı. AK Parti'nin de etkili olduğu Bayraklı'da 2 dönemdir CHP bayrağını dalgalandıran Belediyle Başkanı Hasan Karabağ'ın yeniden aday olmayacağını açıklaması siyasi hareketliliği hızlandırdı.

BAŞVURUSU BİLE YOK

Bayraklı Belediye Başkanlığı için henüz aday adaylığı başvurusunda bile bulunmayan Serdar Sandal'ın ilçenin çeşitli yerlerinde afişleme çalışması yaptırması şaşkınlık yarattı. "Bayraklı için Serdar Sandal zamanı" yazılı afişlerin, cadde, sokak ve altgeçitlere asıldığı görüldü.

BAKANLIK, ŞİKAYETÇİYDİ

CHP'den Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığını duyuran Sandal'ın adı daha önce İçişleri Bakanlığı'nın şikayetiyle gündeme gelmişti. İçişleri Bakanlığı, Çiğli Belediyesi'nin mesleki kurslar için kurduğu ÇİBEM'de müdürlük yapan Serdar Sandal'ın "Marksist, Leninist ve Ateist olduğu ve parti propagandası yaptığı" iddialarıyla ilgili belediyeden açıklama istemişti. Fişlendiğini savunan Sandal ise bir açıklama yaparak bakanlığa tepki göstermişti.

İSTİFA DA ETMEMİŞ

Öte yandan, başvurusu olmamasına rağmen aday adayı olduğunu ilan eden Serdar Sandal'ın henüz ÇİBEM'deki müdürlük görevinden de istifa etmediği öğrenildi. Matematik öğretmeni olan Sandal'ın İzmir'de bir dönem CHP İl Başkan Yardımcılığı da yaptığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.