Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti Genel Merkezi İzmir’e heyet gönderdi

İYİ Parti Genel Merkezi İzmir’e heyet gönderdi

İzmir’e henüz il başkanı atamayan İYİ Parti Genel Merkezi, il başkanını belirlemek üzere 4 kişiden oluşan bir heyet gönderdi. Heyet, il binasında partililer ve teşkilatlarla görüştü. Tek tek “il başkanı kim olsun” sorusunu yönelten heyet, daha sonra genel merkezin de onayı ile yeni başkan konusunda son kararını verecek. İl başkanının Pazartesi veya Salı günü belli olması bekleniyor. İYİ Parti Genel Merkezi İzmir’e heyet gönderdi

  • Ege Postası
  • 06.10.2018 - 14:30

EGEPOSTASI- İYİ Parti Genel Merkez’in 81 ilde revizyon kararı alması üzerine istifa eden İzmir İl eski Başkanı Koray Ükünç’ün yerine uzun süredir atama gerçekleştirilemedi. İl Başkanlığı’nı ise vekaleten Ramazan Dündar Tanrıverdi yürütüyor.

Bir an önce İzmir'de yerel seçim startını vermek isteyen Genel Merkez il başkanını belirlemek üzere kente heyet gönderdi. İl Başkanlığı'na gelen 4 kişilik heyet, teşkilatlarla ve partililerle görüştü. Atanacak il başkanı için partililerin görüşlerini alan heyet, daha sonra genel merkezin de onayı ile yeni başkan konusunda son kararını verecek.

Parti kulislerinde İl eski Başkanı Koray Ükünç, 24 Haziran seçimlerinde İzmir Milletvekili Adayı olan Hüsmen Kırkpınar, İbrahim Dönertaş ve Cengiz Üretmen isimleri konuşulurken kimin il başkanı olacağı ise merak konusu.

Genel Merkezin gönderdiği heyette şu isimler yer aldı; İYİ Parti Ankara milletvekilleri Halil İbrahim Oral, Mehmet Aslan, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Genel İdare Kurulu Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Mesut Özarslan.

Heyetin partililere tek tek “il başkanı kim olsun” sorusunu yönelttiği öğrenildi.

Parti yetkililerinden alınan son bilgilere göre il başkanının Pazartesi veya Salı günü belli olacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.