Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe bir bomba daha patlatıyor: Tam bir gol makinası!

Göztepe bir bomba daha patlatıyor: Tam bir gol makinası!

Transfer döneminin en hızlı takımlarından Göztepe bir bomba daha patlatıyor. Tunus'un Esperence takımında forma giyen 26 yaşındaki milli futbolcu Ahmed Akaichi imza için İzmir'e geliyor. Gökhan Karadeniz ve Musa Sinan'ın da imzası an meselesi... Göztepe bir bomba daha patlatıyor

  • Ege Postası
  • 01.07.2015 - 11:09
YİĞİT İMİRDOĞAN – HABER SERVİSİ / Konyaspor'dan Benjamin Fuchs, Gençlerbirliğinden Jean Jacques Gosso ve Özgür İleri, Germania Ratingen'den Alican İlbay, Kasımpaşa'dan Barış Başdaş, Kayseri Erciyesspor'dan Gökhan Değirmenci, Şanlıurfaspor'dan Hakan Arslan'a imza attıran sarı-kırmızılı kulüp Türkiye gündeminden düşmüyor.

Yaptığı transferler ile taraftarını sevindiren, Türkiye'yi şaşırtan Göztepe aradığı golcüyü Tunus'ta buldu. Tunus'un Esperence takımında forma giyen 26 yaşındaki milli futbolcu Ahmed Akaichi ile mutlu sona ulaşıldı. Yıldız oyuncunun İzmir'e geleceği ve imzanın an meselesi olduğu öğrenildi. 

ŞİMDİKİ ÇALIM BURSASPOR'A...
Transfer döneminde 7 futbolcu ile anlaşan Göztepe, bu transferlerin çoğunda Süper Lig ekiplerine çalım atarak imzaları attırmıştı. Sarı-kırmızılı yönetim bu kez Bursaspor'un patronu Ertuğrul Sağlam'ın uzun süredir takip ettiği ve Fernandao'nun yerine monte etmek istediği Ahmed Akaichi ile büyük ölçüde anlaşarak yine rakiplerini saf dışı bıraktı. Daha önce Konyaspor'un görüştüğü ancak kulübüyle anlaşamadığı Akaichi, bir çok kulübün mercek altında.



TAM BİR GOL MAKİNASI!
Tunus’un Esperence takımında forma giyen Ahmed Akaichi geçen sezon 26 maçtın 25’inde ilk 11’de forma giydi ve 12 gol attı. Kulübüyle sözleşmesi 2016 yılında bitecek golcü futbolcunun 950 bin Euroluk bonservis bedeli bulunuyor. Daha önce Tunus’un Etoile Sahel, Alman 2’nci Bundeliga’da Ingolstadt formalarını giyen Akaichi, Tunus milli takımında da 10 maça çıktı ve 5 kez fileleri havalandırdı. Profesyonel kariyeri boyunca 166 maçta 62 kez ağları havalandıran Ahmed Akaichi santrafor özelliğinin yanı sıra sol kanatta da oynayabiliyor.



İKİ İMZA DAHA AN MESELESİ
Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Antalyaspor'da forma giyen Gökhan Karadeniz ve Sivasspor'dan Musa Sinan Yılmazer ile büyük ölçüde anlaşan sarı-kırmızıların bu iki futbolcu ile de sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.