Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da gündem para

Karşıyaka'da gündem para

KARŞIYAKA, futbol takımının mali destekçisi Erdal Acar'la ödeme pazarlığında. Yeşil-kırmızılıları Süper Lig'e taşımak istediğini söyleyen ve bugün için yönetime 6 milyon TL ödeme sözü veren Acar adına yönetime giren Devrim Acar, kurmaylara ilk etapta yeni transferlerin peşinatını ödemeyi, kalan miktarı hafta içinde vermeyi taahhüt etti.

  • Ege Postası
  • 30.06.2015 - 09:21
Acar'dan futbol takımına alınacak yıldızların maliyetini üstlenmesini isteyen yönetim, önceliğin transfer yasağının kaldırılmasına verilmesi talebinde bulundu. Gün boyunca görüşen iki taraf, önce yasağın kaldırılması konusunda mutabık kaldı.

Erdal Acar, bir açıklama yayınlayıp futbol takımının tüm maliyetini ve kontrolünü kendisinin üstleneceğini söyledi. Acar'ın açıklamasında, "Karşıyaka'ya verdiğim sözleri tuttum ve tutmaya da devam edeceğim. Süper Lig sözünü yerine getireceğim. Futbol takımının A'den Z'ye alacağı da vereceği de artık benim kontrolümde. FIFA'ya eski yabancı futbolcular nedeniyle olan borçlar başta olmak üzere tüm transfer yasağı borcu dosyalarını birkaç gün içinde temizleyeceğim. Kadroya katacağımız futbolcular da hazır, imza atmayı bekliyorlar" ifadeleri yer aldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.