Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Poko'yu sürprizle duyurdu

Göztepe Poko'yu sürprizle duyurdu

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Kardemir Karabükspor’dan Andre Biyogo Poko’yu kadrosuna dahil etti. Sarı kırmızılılar ara transferde kadrosuna kattığı ilk isim olan Andre Poko'yu farklı bir şekilde duyurdu. Göztepe imzayı attırdı

  • Ege Postası
  • 17.01.2018 - 10:18

Kardemir Karabükspor'dan ayrılan 24 yaşındaki Gabonlu orta saha oyuncusuyla 3.5 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Kulüp, Karabük'te geçen sezon 28, bu sezon ise 15 maçta forma giyen Poko'nun transferi için özel bir video hazırladı. Poko'nun 2012 yılında ülkesi Gabon'un Portekiz'le oynadığı ve 2-2 sonuçlanan milli maçta Göztepeli Beto'nun koruduğu kaleye penaltıdan gol attığı ortaya çıktı. 

Videoda Beto, bu golü Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde izlerken yanında Poko'nun da oturduğu görülüyor. Bu sezon ligde kurtardığı penaltılarla dikkat çeken Beto, Poko'ya, "Bana penaltıdan gol atmak kolay değildir. Sen bunu başarabilen nadir oyunculardan birisin. Ama artık beraber oynayacağımız için mutluyum. Benim için artık daha kolay olacak. Hoş geldin" diyerek karşılıyor. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoyu kısa sürede binlerce kişi izleyip yorum yaparak paylaştı.

 

Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Öte yandan Süper Lig'de 20 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Göztepe, müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda ısınmanın ardından pas çalışması yapan Göztepeli futbolcular, ikinci bölümde taktik çalıştı.

Sarı-kırmızılı ekibin son transferi Andre Poko da antrenmanda yer aldı.

Gribal enfeksiyon sonucu beyin damarlarında gelişen rahatsızlık nedeniyle bilinç kaybı yaşayan Göztepe'nin altyapı oyuncularından Yusuf Aklan'ın tedavisinin ise yoğun bakımda devam ettiği bildirildi.

Göztepe Erkek Hentbol Takımı'nda transfer

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, eski oyuncusu Tuğberk Çatkın'ı kadrosuna dahil etti.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, ligin ilk yarısında Bursa Nilüfer Belediyespor forması giyen Tuğberk Çatkın ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi. 

27 yaşındaki milli oyun kurucu 2015-2016 sezonunda Göztepe'de mücadele etmişti.(DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.