Dolar 32,3806
%-0.18
Euro 34,7593
%0.05
Altın 2.429,550
%-0.37
Bist-100 9.945,00
%0.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genel merkez yöneticileri İzmir'e geliyor! AK Parti'de 'atama' mesaisi

Genel merkez yöneticileri İzmir'e geliyor! AK Parti'de 'atama' mesaisi

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli teşkilat içinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken Ankara’dan genel merkez yöneticileri önümüzdeki hafta İzmir’e gelecek. Genel merkezden gelen koordinatörler, Bergama, Menderes ve Güzelbahçe ilçe başkanlarının belirlenmesi için bu bölgelerde çalışma yapacak. Genel merkez yöneticileri İzmir'e geliyor

  • Ege Postası
  • 05.07.2019 - 11:54

HAYRULLAH YILDIZ /EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli göreve gelmesinin ardından çalışmalarına devam ederken önümüzdeki hafta Ankara’dan Genel Merkez yöneticileri İzmir’e gelecek. İzmir İl Başkanı Sürekli, geçtiğimiz gün istifa eden Bergama, Menderes ve başkanlık görevinin vekaleten yürütüldüğü Güzelbahçe için çalışmalarını tamamladı. AK Parti Genel Merkezi’nden koordinatörler ise önümüzdeki hafta İzmir’e gelerek, Güzelbahçe, Bergama ve Menderes ilçelerine gidecek. Genel merkez yöneticileri bu bölgelerde çalışmalarını tamaladıktan sonra Başkan Sürekli’nin de hazırladığı raporlarla birlikte Ankara’ya dönecekler. Raporların birleştirilmesinin ardından en kısa zamanda ilçe başkanlarının atanması bekleniyor. 

15 TEMMUZ VE 14 AĞUSTOS HAZIRLIKLARI BAŞLADI 

Öte yandan Başkan Sürekli teşkilat içindeki çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. İlçeleri tek tek gezerek, teşkilat üyeleri, kurucu başkanlar ve partililerle bir araya gelen Başkan Sürekli’nin ajandası oldukça yoğun. AK Parti İzmir Teşkilatı 15 Temmuz anma etkinlikleri ve 14 Ağustos AK Parti’nin kuruluş yıldönümü kutlamaları için hazırlıklarına başlarken üye güncelleme çalışmaları da devam ediyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.