Dolar 32,3608
%-0.37
Euro 34,6764
%-0.37
Altın 2.379,820
%-1.77
Bist-100 10.196,00
%1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç Girişimciler Kurulu'nda görev değişimi

Genç Girişimciler Kurulu'nda görev değişimi

Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) bünyesinde faaliyet gösteren Genç Girişimciler Kurulu (GGK) yeniden yapılandı. Başkanlığını Bilal Özdemir’in yaptığı GGK’nın İcra Komitesi'nde 9 kişi görev yapacak. OTSO bünyesinde kurulan...

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 12:31
Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) bünyesinde faaliyet gösteren Genç Girişimciler Kurulu (GGK) yeniden yapılandı. Başkanlığını Bilal Özdemir’in yaptığı GGK’nın İcra Komitesi'nde 9 kişi görev yapacak.

OTSO bünyesinde kurulan Genç Girişimciler Kurulu’nda yeni dönem başladı. Kurucu Başkan Nesimi Destereci’nin iş yoğunluğu sebebi ile devrettiği başkanlık görevine Bilal Özdemir getirilmişti. Özdemir ile birlikte görev yapacak İcra Komitesi üyeleri de belirlendi.

Göreve başlayan kurul üyeleri, Orhangazi’ye İşkur şubesi açılması için girişimlerde bulundu. Kurul, ayrıca muhtaç öğrenciler için de kitap kampanyası başlattı.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Özdemir, Orhangazi’ye faydalı birçok proje hazırlığında olduklarını söyledi. OTSO’nun seçim süreci tamamlandıktan hemen sonra bu projelerin hayata geçmeye başlayacağını söyleyen Özdemir, "Orhangazi’de hiçbir karşılık beklemeden görev yapan bir gurup oluşturduk. Tamamı gönüllü ve heyecanla çalışan isimlerden oluşuyor. Kamuoyundan da oldukça destek görüyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.