Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Geleceğin çocukları Antalya’yı fotoğrafladı

Geleceğin çocukları Antalya’yı fotoğrafladı

Geleceğin liderleri Antalya’nın kültürel mirasını ve gökyüzünü fotoğrafladı.P&G Türkiye ve Darüşşafaka Cemiyeti işbirliğiyle 4 yıldır yürütülen ve geleceğin liderleri olacak çocukların hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen...

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 14:14
Geleceğin liderleri Antalya’nın kültürel mirasını ve gökyüzünü fotoğrafladı.

P&G Türkiye ve Darüşşafaka Cemiyeti işbirliğiyle 4 yıldır yürütülen ve geleceğin liderleri olacak çocukların hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen ‘Hayalden Gerçeğe’ projesinin 2013’teki durağı Antalya oldu. Darüşşafakalı öğrenciler, Antalya’daki yaşıtlarıyla Türkiye’nin doğal ve kültürel mirasını fotoğraflamak için buluştu. ‘Hayalden Gerçeğe’ projesinin kültür, sanat ve bilim dallarında gerçekleştirilen programlarından 4 yılda 25 binden fazla öğrenci yararlandı.

Türkiye’nin kültürel değerlerini geleceğe aktarma isteğiyle filizlenen fotoğrafçılık platformunun 11. durağı Antalya oldu. İstanbul’dan yola çıkan Darüşşafakalı öğrenciler, Antalya’daki yaşıtlarıyla buluşarak Selge Antik Kenti, Termessos Antik Kenti ve Milli Park’ta tarihi ve kültürel mirası fotoğrafladı. Öğrenciler, gökyüzü fotoğrafçılığına dair aldıkları teorik eğitimin ardından gökyüzü fotoğrafçılığını deneme fırsatı buldu.

Öğrencilerin Antalya, Selçuk, Şirince, Kapadokya, Bursa ve İznik’te çektikleri fotoğraflar, ‘Geleceğe Miras Fotoğraf Sergisi’nde sanatseverlerle buluşacak. 26 Nisan-4 Mayıs 2013 tarihleri arasında Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenecek sergininin açılışına, Darüşşafakalı öğrencilerin yanı sıra fotoğraf çekilen bölgelerden gelen öğrenciler de katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.