Dolar 32,4969
%0.27
Euro 34,6169
%0.36
Altın 2.478,660
%-0.18
Bist-100 9.649,00
%-0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’deki 24. Kasım ayıbının yankıları sürüyor

Gaziemir’deki 24. Kasım ayıbının yankıları sürüyor

Gaziemir’de Öğretmenler Günü’nde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer’in düzenlenen gecede Meslek Lisesi Öğretmeni Barış Düdü’yü dövmesinin yankıları sürüyor. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Tuncer'le ilgili tasarrufum olmayacak" derken, CHP’li meclis üyeleri İlçe Başkanı Umut Tekin başkanlığında olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. Meclis üyeleri adına açıklama yapan Tekin “Yaşanan olayı gerçekleştiren hakkında başkanlık tarafından gereğinin acilen yapılmasını istiyoruz. Yapılmaması halinde ilk meclis toplantısına katılmayacağız" dedi. Gaziemir’deki 24. Kasım ayıbının yankıları sürüyor:

  • Ege Postası
  • 25.11.2015 - 18:49
EGE POSTASI - Gaziemir’de  24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen yemekli toplantıda, Belediye Başkan Halil İbrahim Şenol'un gürültü nedeniyle öğretmenleri uyarmasının ardından bazı öğretmenlerin tepki için salonu terk ettiği sırada, iddiaya göre belediyenin Özel Kalem Müdürü Mehmet Tuncer, öğretmen Barış Düdü'ye kafa attı. Burnu kırılan Birleşik Kamu-İş Genel Örgütlenme Sekreteri de olan öğretmen Düdü, Tuncer'den şikayetçi oldu.

"GAZİEMİR'DE 24 KASIM AYIBI: NEŞELİ BAŞLADI KANLI BİTTİ!" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

"AK PARTİLİ UZUN SERT ÇIKTI" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Yaşanan olay büyük yankı uyandırırken bir çok isimden açıklama geldi.
Gaziemir Belediyesi CHP’li meclis üyeleri de CHP İlçe Başkanı Umut Tekin başkanlığında olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. 

Gaziemir Belediye Başkanı Şenol, "Tuner'le ilgili tasarrufum olmayacak" derken, ilçe başkanı Tekin ve meclis üyeleri ise Başkan'a mesaj gönderdi.


GEREĞİ YAPILSIN!
Tekin toplantı sonrası meclis üyeleri adına şu açıklamayı yaptı;

“Yaşanan olay bizi derinden üzmüş ve üzmeye de devam etmektedir. Bizim bugüne kadar siyasi hayatımızda kelle alma kelle verme gibi bir tavır içinde olmamız söz konusu değildir ancak yaşanan olayı gerçekleştiren hakkında başkanlık tarafından gereğinin acilen yapılması gerekmektedir. Yapılmaması halinde ilk meclis toplantısına katılmayacağımızı deklare ediyorum”

UZUN: TAKİP EDECEĞİZ
AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin Uzun yaşanan olayla ilgili "Mehmet Tuncer belediyeden içeriye girecek olursa Gaziemir’deki tüm öğretmenlere hakarettir. Bunun takibini yapacağız derhal oradan uzaklaştırılmasını isteyeceğiz. Kamuoyunu da bu şekilde bilinçlendireceğiz. Gelip de bir öğretmene kafa atması affedilir bir şey değil” demişti.

ŞENOL: ŞUAN TASARRUFUM OLMAYACAK
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, yaşanan olay nedeniyle  "Salon dışında olmasını istemediğim bir şey yaşandı. Bunun artık geri dönüşü yok. Keşke zamanı geri alabilseydik de yaşanmasıydı ama yaşandı. Bu adli bir konu, ben 7 yıldır çalışıyorum, birçok başarılı projemiz var, fakat böyle bir üzücü durumu maalesef yaşadık ve bununla gündeme geldik. Özel Kalem Müdürü Mehmet Tuncer ile ilgili şu an tasarrufum olmayacak. Herkes görevden alınmasını istiyor ama bu adli bir süreç. O da polise ifadesini veriyor. Adli süreci takip ediyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.