Dolar 32,2536
%-0.06
Euro 35,1284
%0.12
Altın 2.467,110
%0.04
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Futbol sevdası engel tanımadı

Futbol sevdası engel tanımadı

Futbol sevdası engel tanımadı.Konak Belediyesi, futbol aşığı engelli gençleri yeşil sahalarla buluşturdu. Kıyasıya bir mücadelenin ortaya konulduğu maç, oynayanlar kadar izleyenleri de mutlu etti.

  • Ege Postası
  • 24.09.2014 - 09:46
Yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği etkinliklere de destek veren Konak Belediyesi, bu kez engelli öğrenciler için anlamlı bir projeye imza attı. Futbol aşığı engelli gençler Konak Belediyesi’nin Attilla Spor Tesisleri’nde düzenlenen futbol maçında sahaya çıktı. Konak sınırları içinde yer alan özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören gençlerin yer aldığı maç kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Etkinlik sayesinde öğrenciler hem spor yaptı hem de keyifli bir gün geçirdi. 

TURNUVAYA DÖNÜŞSÜN

Okul Müdürü Hasan Özbek, öğrencilerin ders dışında kalan zamanlarda spor yaparak sosyalleşme imkanı bulduğunu söyledi. Bu tür organizasyonları ilerde bir turnuvaya dönüştürmek istediklerini belirten Özbek, “Çocukların sosyalleşebilmesi adına bu tür etkinlikleri sürdürmek ve turnuvalar düzenlemek istiyoruz. Ancak tüm başvurularımıza rağmen özel eğitim okullarından çağrımıza talep gelmedi. Biz diğer okullara önderlik yapmak istiyoruz. Bu çocuklarımızın topluma uyum sürecinde sosyalleşerek eğitilmesi çok önemli” dedi. 

ÜCRETSİZ TESİS İMKANI

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a verdiği destekten ötürü teşekkür eden Özbek, bu tür sosyal etkinliklerin hem ailelere hem de çocuklara çok büyük katkısı olduğunu belirterek, özel eğitim okullarına ortak etkinliklerde bulunma çağrısı yaptı. Konak Belediyesi’nin Atilla Spor Tesisleri’nde bulunan halı saha mesai saatleri içinde spor yapmak isteyenlere ücretsiz hizmet veriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.