Dolar 32,3797
%-0.18
Euro 34,7979
%0.16
Altın 2.441,470
%0.11
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de spor günlüğü

İzmir’de spor günlüğü

Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya, 1-1 berabere biten Giresunspor karşılaşmasında taraftarların kendisini istifaya davet etmesini sert dille eleştirirken, Başkent deplasmanını 3-1 kaybeden Karşıyaka'da çift sarıdan kırmızı kart gören Rıdvan ile Servan cezalarını kupadaki Altay derbisinde çekecek. Osmanlıspor karşısındaki kadro tercihi eleştirilen Teknik direktör Yusuf Şimşek, kupada 11'de revizyon yapacak. Öte yandan PTT 1'inci Lig'deki Ege derbisinde Denizlispor'la 1-1 berabere kalan Altınordu, geçmiş günlerini arıyor.

  • Ege Postası
  • 21.09.2014 - 14:06
BUCASPOR'DA BAŞKAN KAYA: BENDEN İYİ GÖREV YAPACAK VARSA ÇIKSIN
 Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya, 1-1 berabere biten Giresunspor karşılaşmasında taraftarların kendisini istifaya davet etmesini sert dille eleştirdi.
Ligde ilk 3 maçta galibiyet ile tanışamayan Bucaspor'da Kaya, iyi bir takım kurduklarını ve başarının geleceğini belirterek, "Son 5-6 yılda en çok çalışan ve bu kulübün çıkarlarını düşünün başkan ben oldum. Benden daha iyi görev yapacak biri varsa çıksın. Ancak yerimize kim gelirse gelsin Bucaspor'u bizim kadar iyi yönetemez" diye konuştu.
 
Başarısız olduğunu düşündüğü anda görevi bırakacağını belirten Hüsnü Kaya, "Kulübümüzün tek bir kuruşuna bile sahip çıkıyoruz. Yaptığımız transferlerin hepsi çok kaliteli. Taraftarımızın biraz sabırlı olmasını bekliyoruz. Giresunspor maçındaki protestoları hak etmedim" yorumunu yaptı. Takıma ve teknik ekibi sonuna kadar güvendiklerini dile getiren Kaya, "Önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Alanyaspor'u yenerek çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

HENRIQUE'DE YIRTIK ŞÜPHESİ
Bucaspor'da Giresunspor maçında arka adalesinden sakatlanan Henrique'de yırtık olabileceği açıklandı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, Brezilyalı futbolcunun hafta içinde de zorlandığını belirterek, "Henrique'yi sakatlığına rağmen Giresunspor maçında oynattık. Yarın yapılacak kontrollerin ardından oyuncunun son durumu belli olacak. Adalesinde yırtık olabilir" dedi.

KARŞIYAKA'NIN MAĞLUBİYET ÜZÜNTÜSÜ
 PTT 1'inci Lig'de şampiyonluk hedefleyen Karşıyaka, lider Osmanlıspor deplasmanında hem yenilmezliğini, hem iki as oyuncusunu kaybetti. Yeşil kırmızılılar üçüncü hafta sonunda zirvenin 5 puan gerisine düştü. Lige Antalyaspor beraberliği ve Elazığspor galibiyetiyle başladıktan sonra Başkent deplasmanını 3-1 kaybeden Karşıyaka'da çift sarıdan kırmızı kart gören Rıdvan ile Servan cezalarını kupadaki Altay derbisinde çekecek. Osmanlıspor karşısındaki kadro tercihi eleştirilen Teknik direktör Yusuf Şimşek, kupada 11'de revizyon yapacak.
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de izlediği maçta protokoldeki Osmanlıspor yöneticilerinin Hakem Abdülkadir Bitigen'e sürekli baskı yaptığını söyleyen 2'nci Başkan Azat Yeşil, "Geçen sene Adana Demirspor maçında kalenin 1 metre içinde olan topumuzu gol saymayan Bitigen yine aleyhimize kolay düdükler çaldı. Ama yenilgiyi yalnız hakeme bağlayamayız. Biz de iyi değildik. Maça iyi konsantre olamamışız. İlk iki haftadaki gibi değildik. Yine de 9 kişi kalsak da oyundan kopmadık. Takımımıza inanıyoruz. Toparlanacağız" dedi.

PRİMLER YETİŞMEDİ
Karşıyaka yönetiminin Elazığspor galibiyetinin 3'er bin TL'lik primlerini Osmanlıspor deplasmanı öncesi ödeyerek takıma moral verme hedefi tutmadı. Yönetim primleri cuma günü öğleden sonra toparladı. Primlerin bir kısmı oyuncuların hesaplarına yatarken diğer kısmı ise bankada kaldı. Kalan paralar yarın ödenecek.

ALTINORDU MAZİYİ ARIYOR
PTT 1'inci Lig'deki Ege derbisinde Denizlispor'la 1-1 berabere kalan Altınordu, geçmiş günlerini arıyor. Üst üste yaşadığı iki şampiyonlukta istatistikleri altüst eden kırmızı lacivertliler, yeni sahne aldıkları lige son üç sezondaki en kötü başlangıcı yaptı. Üçüncü Lig'de 2012-13'te ilk üç haftada 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplayan Altınordu, geçen yıl ise 2'nci Lig'de üç maçta 4 puanı hanesine yazdırdı. Altınordu bu sezon ise 3 maçta 2 puanla ligin dibine demir attı.

Bucaspor ve Denizlispor'la 1-1 berabere kalıp, Osmanlıspor'a tek golle boyun eğen Altınordu, skorer kimliğinden de eser kalmadı. Altınordu'nun iki golünden birini penaltıdan Yusuf Akyel, diğerini ise Göksu kaydetti. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, oyunlarının istekli futbolunun Denizlispor maçını kazanmaya yetmediğini belirterek, "Rakip kapalı bir savunmayla oynamaya çalıştı. Fırsatları değerlendiremedik. Gol bölgelerinde daha fazla etkili olmamız gerekiyor" dedi.

GÖZTEPE'DE KAYA TAKIMDAN MEMNUN
 Onur ATIŞ/İZMİR,(DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta üst üste ikinci beraberliğini taraftarı önünde Sarıyer karşısında alan, liderliği yeniden devralma fırsatını elinin tersiyle iten Göztepe'ye teknik direktör Suat Kaya'dan tam not geldi. Takımının Sarıyer maçında özellikle ikinci yarıda sergilediği performansa övgüler yağdıran genç çalıştırıcı, "İkinci yarıda hayalini kurduğum Göztepe'yi gördüm. Kazanmak için her şeyi yaptık. Sadece son vuruşlarda beceriksizdik. Kaybedilen 2 puanın telafisi her zaman olur. Önemli olan sahadaki pozitif görüntümüzdü" dedi.
 
Bu hafta deplasmanda oynayacakları Hatayspor maçıyla yeniden çıkışa geçeceklerini iddia eden Suat Kaya, "Takımda taşlar artık yerine oturdu. Hatayspor maçında gerçek Göztepe'yi 90 dakika boyunca göstereceğiz" diye konuştu. Salı günü Türkiye Kupası'nda konuk edecekleri Bursa Nilüferspor maçına da değinen Kaya, "Biz her maça kazanmak için çıkacağız. İki defa Türkiye Kupası'nı kazanan Göztepe için bu turnuva önemsiz diyemem. Kupada son noktaya kadar gitmek istiyoruz" yorumunu yaptı.
 
TİRE 1922 KOLTUĞU SEVDİ
 TİRE,(DHA)- TİRE 1922, 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta da zirveden inmiyor. Lige Bozüyükspor maçından alınan 3-0'lık hükmen galibiyetle lider başlayan Tire 1922, Batman Petrol'ü 6-2, Gaziosmanpaşa'yı da 2-0 yenerek koltuktaki yerini en yakın takipçisinin 2 puan önünde pekiştirdi. Başkan Metin Sarayköylü, hedeflerinin direkt olarak 2'nci Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, "Tüm takım ve ilçe şampiyonluğa inandı. Başarılı olacağız" diye konuştu.
 
FBM MAKİNA BALÇOVA YAŞAMSPOR 1 PUAN'DAN MEMNUN
 İZMİR,(DHA)- SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanından 1-1 beraberlikle dönerek beş puanla dördüncü sıradaki yerini koruyan FBM Makina Balçova Yaşamspor, 1 puandan memnun. Ligin en pahalı takımlarından biriyle karşılaştıklarını belirten teknik direktör Altan Çetindağ, "Geriye düşmemize rağmen mücadeleci bir oyun sergileyerek beraberliği yakaladık. Yeni bir ekibiz ve iyi yoldayız. Takımımdan memnunum, 1 puan bizi mutlu etti" dedi. Balçova'da Silivrispor maçı öncesi üst adalesinde yırtık olan kaleci Barış dışında eksik yok.
 
MENEMEN BELEDİYESPOR DERS ÇIKARTACAK
İZMİR,(DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta evinde Pendikspor'a 3-1 yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini alan Menemen Belediyespor'da teknik direktörü Taner Taşkın, bu karşılaşmadan ders çıkaracaklarını söyledi. Tarihinde 25 yıl aradan sonra yer aldığı ligde ilk üç maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldıktan sonra yenilgiyle tanışan Menemen Belediyespor'da Taşkın, "Hem oyuncularım hem de ben daha dikkatli olacağız. Bireysel hatalardan ötürü kalemizde goller gördük. Ama bu yenilgiye olumsuz bakmıyorum. Önümüzdeki hafta konuk olacağımız Körfez İskenderun maçında kaybımızı telafi edeceğiz" dedi.
(DHA)
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.