Dolar 32,4057
%0.08
Euro 34,6698
%0.24
Altın 2.384,140
%0.16
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fuar'dan haber var

Fuar'dan haber var

İZMİR Enternasyonal Fuarı'nın 83. açılışı öncesi, fuarda yapılacak etkinler İzmir'in çeşitli noktaları ve Ege kıyılarında sürpriz etkinliklerle tanıtılmaya başlandı. Fuar Habercileri adlı animasyon gösterisi kentin iskele, metro istasyonu, meydan, trafiğe kapalı caddelerinde “Yazıyor Yazıyor Fuar'dan haber var" kısa animasyon gösterisiyle herkesi fuara davet ediyor.

  • Ege Postası
  • 26.08.2014 - 17:21
İZMİR-Fuar Habercileri etkinliğinin ilki Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde gerçekleşti. Trampet ve borazan eşliğinde “Yazıyor Yazıyor Fuardan haber var" anonsuyla başlayan, çeşitli kılıklara girmiş oyuncuların haberciyle diyaloglarıyla etkinliklerle ilgili bilgi veren animasyon fuara davet ve kortej yürüyüşle son buluyor. Gösteri öncesi ve sonrası patenli görevliler İEF etkinlikleri broşürü dağıtıyor. İzmir'in yanı sıra Aydın, Manisa, Muğla, Didim, Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Ayvalık, Dikili ve Foca'da da gerçekleştirilecek etkinlik 1 Eylül'e kadar sürecek. Fuar animasyon ekibi toplam 15 kişiden oluşturuldu. Ekipte bir haberci, 2 trampetçi, 2 borazancı, 4 patenci, 6 dekota taşıyıcı yeraldı. 

Gösterinin sonunda animasyon ekibiyle bir araya gelen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, fuarla ilgili farkındalık yaratmak için teatral bir tanıtım yöntemi benimsediklerini söyledi. Örs, 29 Ağustos saat 19.30'da Kordon Vasıf Çınar Meydanı'ndan başlayacak ve Kültürpark yer altı otoparkı üzeri çim alanda konser sahnesine kadar sürecek kortej yürüşüne İzmirlileri davet etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.