Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fuar’da Bornova rüzgarı esti

Fuar’da Bornova rüzgarı esti

Bornova Belediyesi, bu yıl kapılarını ‘eğitim’ konseptiyle açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliklerle yeraldı. Eğitim alanında verdiği hizmetlerle öne çıkan Bornova Belediyesi, ziyaretçileri, etkileyici şovlara dönüştürerek tanıttığı bilim eğitimlerinde buluşturdu

  • Ege Postası
  • 05.09.2015 - 11:16
Bornova Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında 3 No’lu Hol’de ‘Bornova’da hayat güzeldir’ sloganıyla açtığı stantta ziyaretçileri ağırladı. Fuar’da Bornova Belediyesi’nin yaptığı hizmetler hakkında bilgi alan vatandaşlar, İzmir Folklor Eğitim Derneği’nin halkoyunları gösterileri ve çeşitli dans gösterileriyle de eğlenceli vakit geçirdi.
 
Hizmet ve projeler anlatıldı
BELGEM’de lise ve üniversite hazırlık kursları, Genç Kaşifler Bilim Merkezi ile Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde bilim eğitimi, Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’nde verilen tarih eğitimi başta olmak üzere hobi ve beceri edindirme kurslarıyla da dev bir okul gibi çalışan Bornova Belediyesi, Fuar’daki standında bu hizmetlerini tanıttı. Bornova Belediyesi Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde verilen bilim eğitimleri fuar boyunca etkileyici bilim şovlarına dönüştürülerek anlatıldı.
 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ziyaretçilere teşekkür ederek, “Bornova tam anlamıyla bir eğitim kenti. Biz de Bornova Belediyesi olarak pek çok alanda eğitim hizmeti veriyoruz. Gençlerimizi geleceğe hazırlama konusunda üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.