Dolar 32,3781
%-0.32
Euro 34,7809
%-0.07
Altın 2.412,490
%-0.42
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatma Çalkaya'dan ilk açıklama: 15 yıldır olduğu gibi eşimin...

Fatma Çalkaya'dan ilk açıklama: 15 yıldır olduğu gibi eşimin...

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'nın adaylığının, itiraz üzerine YSK tarafından düşürülmesi ardından, CHP yeni aday olarak Çalkaya'nın eşi Fatma Çalkaya'yı yeni aday olarak tespit etti. Fatma Çalkaya, yazılı açıklama yaparak, "15 yıldır olduğu gibi eşimin adaylığı düşürülmeden önce de sokak sokak kapı kapı gezip belediyemiz adına partimiz adına seçim çalışması yapıyorduk. Bu bir hafta içinde de milli iradenin önemine vurgu yaparak çalışmalarımızı devam ettirdik. İlk günden itibaren adayın kim olduğunun öneminin olmadığını, önemli olan CHP'nin iktidarı olduğunu üzerine basa basa söyledik. Biz Türkiye’ye baharı getirmeye kararlıyız" dedi. Fatma Çalkaya'dan ilk açıklama;

  • Ege Postası
  • 02.03.2019 - 14:01

EGEPOSTASI- Üç dönemdir Balçova Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Ali Çalkaya'nın adaylığının, itiraz üzerine YSK tarafından düşürülmesi ardından, Genel Merkez’de yapılan istişareler sonunda yeni aday belli oldu. Çalkaya’nın yerine, eşi Fatma Çalkaya’nın aday gösterildiği açıklandı.

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Güçlü Çalkaya yaptığı yazılı açıklamada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere parti yönetimi ve örgüte teşekkür ederek, verilen desteği boşa çıkarmayacağını söyledi.

İŞTE FATMA ÇALKAYA'NIN AÇIKLAMASI;

"Bir haftadır demokrasi açısından akıl almaz olaylar yaşıyoruz. Kurulan bu tuzaklar demokrasiye yapılan bir kötülüktür. 15 yıldır olduğu gibi Eşimin adaylığı düşürülmeden önce de sokak sokak kapı kapı gezip belediyemiz adına partimiz adına seçim çalışması yapıyorduk. Bu bir hafta içinde de milli iradenin önemine vurgu yaparak çalışmalarımızı devam ettirdik. İlk günden itibaren adayın kim olduğunun öneminin olmadığını, önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı olduğunu üzerine basa basa söyledik. Biz Türkiye’ye baharı getirmeye kararlıyız. Balçova’dan İzmir’e oradan Türkiye’ye Adalet ve Demokrasi gelene kadar mücadelemizi omuz omuza sürdüreceğiz.

Balçova’da demokrasiye inanan herkes bir haftadır ailemize olan desteğini yazılı veya sözlü olarak iletiyor. Sokakta insanlar elimizi tutarak, boynumuza sarılarak yalnız olmadığımızı söylüyor. Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Parti Yönetimimiz ve Balçova’daki partililerimiz de ilk günden bu yana bizden desteklerini hiç esirgemedi. Tüm örgütümüze bu onurlu destekleri için teşekkür ediyorum. Bu desteği boşa çıkarmayacağım. Martın sonu bahar olacak."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.